Badminton tävling

Dagen började med en badmintontävling  i komet, gick skitdåligt för mig och Julia (det är endast en dbl och mixed tävling och jag spelar dbl med Julia)!! Men vi vann som tur var alla våra matcher trots att vi spelade som en påse jordnötter xD haha!!

Hahahah!! Så däär spelar man badminton!! ;) nää, men jag tror att jag var liiiite rädd för bollen där x)


Imorgon spelas semin och finalen, det enda motstånd vi får är på finalen så önska oss lycka till och hoppas på att vi inte spelar som en påse jordnötter som vi gjorde idag... ;)

RIX FM

Var på RIX FM festivalen med Nicky idag och såg bl.a. Amy Mcdonald, Anderas Johnson, Darin, Eric Saade och Erik Grönwall...

Såg ju Eric Saade för andra gången och han är utan tvekan supersnygg!! Men Erik Grönwall var däremot inte lika söt som han såg ut att vara på TV när han var med i idol men han var otroligt rolig, fick mig att skratta x) hahah!! fast iofs så kan ju i princip alla få mig att skratta??

Bilder;


Dariiiin ;)


Eric och Erik... höhöhö ;)


Hahahah, vad gör han här då? ;) och en bild på typ Andreas Johnson

Tog inte så många fler bilder, har filmer som jag kanske laddar upp senare!

Hahah, såg precis att vi bara kommer närmare och närmare för varje bild! I början så var vi typ längst bak och till slut var vi nästan längst framm... hehe! Undra hur vi kom dit ;)

GBG

Bilder från GBG ;) mjaoou


Börjar tråkigt med frukost pappret som jag alltid gjorde hjärtan på ;) hihi! Oså Fick vi fri entré till Liseberg bara för att vi är badmintonspelare! MJAOU! ;)


Lovisa sötnos utanför hotellet oså hotellet ;)


Rauuuwr ;) Lovisa utanför vårt hotellrum!


Utsikt från hotellrummet och nån skylt i hotellet :)


Min och Lovisas klubbor när vi va ute på promenad ;)


GÖÖÖÖTEEEEBOOOOORG :D


Hard rocks café i GBG och Lovisa på Hard rocks café ;) mjaouu


Sist men inte där vi spenderade minst tid... BADMINTONHALLEN ;)

Hihi, You like it... huh?

Årets första dopp!

Tog årets första dopp idag när jag var på en promenad med Ann-Charlotte efter skolan ;) Love it!

Skriver mer om gbg resan när jag har tid/lust, den var lyckad förutom resan dit och tillbaka för då var det boooring, 7-8 timmars bil... Fast jag och Lovisa hade skiiiit kuuuul så bilresan var inte alls tråkig egentligen ;) Mjaoou!

Åker till GBG nu ;)

Nu är allt packat å klart, har tillome packat ner mitt extra rack (Y)!! Sitter och smsar med Blondie, **** och Lovisa och längtar ihjäl för snart kommer Lovisas familj oså åker vi till göteborg för vi ska tävla där i helgen, jag och Lovisa dåra! Vi ska dock åka till Liseberg imorn, jag har faktiskt aldrig vart där så det blir första gången för min del ;) Men lovisa får bli min guide :D haha!


Jag och Lovisa i vårt hotellrum i västerås! ;)<3

So prov imorn!

Hahah, jag döör! Min helg har sett ut såhär;

Sov hos Katharina med Rita fre-lör, åkte hem vid 1 på lördan och träffade Nicky i stan, kom hem vid 6, åt och orkade nt å plugga, sen på söndan var jag för trött för att plugga... = inget pluggande alls för min del!

Och jag hade no prov idag (mån), gick faktiskt bra för att inte ha pluggat, har G iallafall :P Hoppas jag får högre, vill lixom inte sänka mig på fysik/biologi! x)

Imorn har jag ännu ett plugg jag inte har pluggat till, ja många sådana konversationer uppkom idag;

"Har du pluggat till SO-provet?"
"Såklart, det är ju imorn, du då?"
"ehmm... Nej"
"Men något kan du väl?"
"hehe, jaarå... frågorna som kommer på provet"
"VAA?!?! ge dee till miiig!!!"


hahahah!! ;)

FEL

Seriöst, vad jag än gör så blir det fel! Alltid nån som blir sur... Jag blir ogillad av nån vad jag än väljer och jag kan inte välja båda... Alltså så gör jag fel vad jag än väljer!...but I did something really horrible yesterday!! :(

Maj maj måne!

Happ, då vart det maj :) Helgen spenderades i Sthlm. I fredags var jag hemma i stan, såg majbrasa i Vasaparken tsms med Jessica, Ann-Charlotte och Blondie :P Jätte mysigt, har dock inte bilder för Jessica har inte laddat upp de än... Jag sov hemma och på lördagen mötte jag upp Nicky som jag gick runt i stan med, vi delade på en Ben&Jerrys glass, love it! Sen så åkte hon hem och jag gjorde detsamma, packade ner allt lite snabbt och tog tuben till Rita, där natten spenderades. Vi fick jätte god mat som hennes snälla mamma lagade. Vi åt även mycket kladdkaka som gjorde oss träningsmotiverade på söndagen :P

Haha, en kort sammanfattning på min helg kan man ju säga...
Några bilder från helgen när jag och Rita gick en promenad där hon bor! En riktigt mysig runda säger jag bara! Fin utsikt också, eller vad säger ni kära läsare? ;)Den härligaste bilden av de alla, enligt mig iallafall! Love it! ;D

RSS 2.0