34 dagar

Det är 34 dagar kvar till studenten, kan inte fatta det!! En månad och 3 dagar!!!!! Jag är överhypad på studenten, kan inte vänta!! Speciellt efter igår, alltså bara mösspåtagningen var värsta grejen för mig, tänk då hur stort studenten är!! Igår lottade de ut ordningen för utspringet, alltså vilken klass som springer ut först osv. Min klass fick inte direkt bästa placeringen.. Typ 10e klass av 12! Menmen... Man får ju spara det sista till sist :D
 
Har en klänning nu i alla fall, så det är skönt! Nu är det skor som återstår, jag vill ha ett par bekväma klackar som jag lätt kan springa i, ut för östras typ halvt snea trappor på utspringet!! Och flaket kommer äga, dock så vill jag gärna ha med mobilen att ta bilder med, men den kommer bli neddränkt i öl?! Ilandsproblem!!
 
Ohhh förresten, var glasklart för mig att platta håret till studenten förut... Har ju inte klippt mig på typ ett år bara för att ha riktigt långt hår till studenten, det har jag alltid velat ha! Sen typ 1an har jag sparat och sparat och nu har jag mitt superlånga hår och hade planerat på att platta för att det ska synas att det är långt.. MEN! Efter att ha fixat håret så fint och lockigt igår så började jag funta lite på att locka håret till studenten. Vi får helt enkelt se!
 
Glad med min studentmössa på!!!! WEEHOOOO!!! It's really happening!
 

Skriv något sött!

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress?

Har du en blogg?

Skriv något sött!

Trackback
RSS 2.0