Donkydonken

Men tjena folks, jobbade natt igår och inatt gäller samma sak... Jag kommer alltså leverera ert fyllekäk ;) Kändes skumt, för det var mörkt när jag åkte till jobbet, tunnelbanan var fullproppad och alla va finklädda & festberedda medan det var ljust och tomt i tunnelbanan när jag skulle hem vid 4.
 
Det var inte heller lite folk som kom på natten heller!!! Det var typ mer än på dagen... Och de beställde mer saker och större menyer på natten än på dagen!! Sen så var typ majoriteten apfulla, så man fick ju sig ett skratt!
 
Efter mitt roliga men stressiga första nattpass.
Fick uppleva en soluppgång vid gamla stan på vägen hem och redo att sova hahah!
 

3 weeks left!

Som rubriken säger är det inte mer än 3 veckor kvar av min gymnasietid... Vad jag ska göra efter? Jag vet lika mycket som er... Vill bo utomlands igen innan jag fortsätter min lilla plugg-resa! Men vi får se....
 
Okej, men syftet med dethär inlägget är att JAG NYSS KLICKADE HEM ETT PAR STUDENTSKOR!!! ÄLSKAR DEM!!! Det sved dock lite i plånboken....
 
Har även fått hem min klänning också och den sitter perfekt runt midjan, jag är så jävla kär i den!!! Jag som nojjade över storleken hela tiden, hehe! Plus att jag har köpt en jättefiin kofta jag ska ha... Vi bor ju i Sverige, right?!? Anyhow, NU ÄR JAG REDO.... Okok, måste bara få hem skorna först men SEN ÄR JAG FAN REDO FÖR STUDENTEEEEN!!!!!
 
Visar allt sen på premiären folks, vill surprisa er ;)
 
Är så taggad nu!!! WEEHOOOO!!
 

Mcdonalds

Idag är det första dagen på mitt nya jobb, har nämligen fått jobb på Mcdonalds! Är faktiskt lite nervös om jag ska vara ärlig, men ändå taggad!
 
 

34 dagar

Det är 34 dagar kvar till studenten, kan inte fatta det!! En månad och 3 dagar!!!!! Jag är överhypad på studenten, kan inte vänta!! Speciellt efter igår, alltså bara mösspåtagningen var värsta grejen för mig, tänk då hur stort studenten är!! Igår lottade de ut ordningen för utspringet, alltså vilken klass som springer ut först osv. Min klass fick inte direkt bästa placeringen.. Typ 10e klass av 12! Menmen... Man får ju spara det sista till sist :D
 
Har en klänning nu i alla fall, så det är skönt! Nu är det skor som återstår, jag vill ha ett par bekväma klackar som jag lätt kan springa i, ut för östras typ halvt snea trappor på utspringet!! Och flaket kommer äga, dock så vill jag gärna ha med mobilen att ta bilder med, men den kommer bli neddränkt i öl?! Ilandsproblem!!
 
Ohhh förresten, var glasklart för mig att platta håret till studenten förut... Har ju inte klippt mig på typ ett år bara för att ha riktigt långt hår till studenten, det har jag alltid velat ha! Sen typ 1an har jag sparat och sparat och nu har jag mitt superlånga hår och hade planerat på att platta för att det ska synas att det är långt.. MEN! Efter att ha fixat håret så fint och lockigt igår så började jag funta lite på att locka håret till studenten. Vi får helt enkelt se!
 
Glad med min studentmössa på!!!! WEEHOOOO!!! It's really happening!
 

RSS 2.0