Goodness Gracious I can see the stars

Kände för att uppdatera men vet inte vad jag ska skriva? Sitter i alla fall och lyssnar på Goodness Gracious - Ellie Goulding... Ska snart ut, får se vad kvällen bjuder på helt enkelt! 18 dagar tills jag fyller 20, 25 dagar till min skiva, 67 dagar till studenten, 125 dagar till Ayia Napa!
 
Idag har jag inte tränat, vilket jag ärligt talat hade gjort hellre än något annat just nu meeen har världens träningsvärk från igår...... Blubbblubb!!!
 
Dethär hade inte suttit fel nu.... Dethär var i Miami Beach i somras, när jag var som fetast tror jag hahah!! Jag tyckte faktiskt själv att jag var sjukt smal då.... Tror typ att jag är det nu också.... Tills jag försöker ta på mig gamla jeans jag använde innan USA, HAHA!

Spinning 195

Ïgår gick jag på Spinning 195 igen, det är spinning i 195 minuter... AKA 3 timmar! Ja, jag dog!! Men nu till saken, jag brukar aldrig stretcha på dedär passen eftersom jag inte känner nåt så går ut tidigare för att stretcha och så kommer en av ledarna efter mig (det var två ledare eftersom det var ett så långt pass eller nåt..) och hon ba "Du är så grym... Du bara kör på! Är riktigt imponerad, och det är så kul att se dig här". Asså hon gjorde min dag helg!!! Gick därifrån och stretchade med ett stort leende på mina läppar! :D
 
Helt sjukt hur något så litet och positivt kan göra en så glad och motiverad!
 
 

RSS 2.0