Best feeling!

 

Colormerad

Jag sprang color me rad i Stockholm 7/6, var sjukt kul! Blev helt nerdränkd i färg, blev inte lite uttittad påväg hem! Typ mer uttittad än när jag gick hem efter flaket och stank öl hahah!
 
 

short hair, don'r care

Jag har länge behövt klippa mig, men har hela tiden skjutit upp det! Men jag bestämde mig några månader innan studenten att jag skulle ha mitt hår långt till studenten eftersom jag sen ettan (4 år sedan alltså) har velat ha midjelångt hår på min student.... Såå en vecka senare så klippte jag bort 15 cm, känner mig naken nu! Men mitt hår är så fräscht det bara kan bli!
 
Kolla skillnaden!! Hahah helt sjukt!
Innan:
 

skolavslutning

Idag har jag skolavslutning... Ja, jag vet att jag tog studenten för en vecka sen, men min skola är lite lame för vi måste tillbaka på avslutningen för att hämta betyg. Ska i alla fall bli kul att se alla för en sista gång, samlade i tegelbyggnaden som kallas för östra real, samt att få ett riktigt avslut... Vi hade aldrig någon slutskiva, och det var svårt att prata med alla på vårat feta 90 flak ;)
 
1 week ago, saknar dethär såååå mycket :(((
 
Studenten var nog utan tvekan en av de bästa dagarna i mitt liv!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEN!!!

Denhär dagen har varit bäst!! Godaste champagne frukosten, coolaste utspringet, finaste sällskapet, SPÅRAT flak, underbar mottagning, och en riktigt galen kväll!!!
 
Dags att stänga dethär kapitlet och börja på ett nytt, igår fick jag bra nyheter ang. det faktiskt... Hoppas det går hela vägen bara!!
 

TOMORROW

Imorgon händer det, då tar JAG STUDENTEN!!! Känns helt sjukt, vart tog dethär året vägen?? Känns sjukt att jag är klar i skolan och att jag har sommarlov... Vad som händer i höst återstår att se!
 
Man fick göra egna magnum glassar i NK, var bland de godaste glassar jag har smakat... Utan tvekan!
 
 

RSS 2.0