97 dagar kvar till studenten!!!

97 ynka dagar kvar och studiemotivationen har aldrig varit sämre...
 
#Throwbackthursday på min Amerikanska graduation... Hade inte vart helt fel om den hade varit giltig i Sverige!
 
 
 

HIT

Idag blev det att träna HIT, som står för Hög Intensiv Träning... Höll på å spy!!! Anyhow så har jag har kommit igång med träningen på riktigt igen och det är obeskrivligt skönt! Har faktiskt saknat det... Hela hösten har jag verkligen försökt komma igång efter 1 års uppehåll på alla slag av rörande (den längsta sträckan jag gick i USA var ju typ till bilen), men det var svårare än vad jag trodde! Läste gamla blogginlägg där jag skrev att jag skulle träna varje dag och hur roligt det var osv osv och ba "Hur fan orkade jag, vadå roligt?!", men nu börjar jag känna samma glöd som jag kände då och jag börjar förstå mig själv ;)
 
Mitt mål är att få på mig mina gamla jeans och träningsleggings jag hade innan USA! :)
 
En gammal bild från sjukgymnasten... Gud va petit jag var då :O

3 år

Idag har det gått exakt 3 år sen jag opererade mitt korsband.... Vet ni vad det innebär? Jo, min hamstring sena/muskel har växt tillbaka nu :) Helt sjukt hur fort tiden går!!
 
tre år sedan....

Spatalia

Hej gott folk! Long time no see.... typ! På jullovet kom Marianna och hälsade på, sjukt kul att visa Stockholm till henne. Sen så fyllde ju hon år så jag och hennes familj fixade så jag åkte till Italien och överraskade henne ;) Sen direkt efter bar det av till Barcelona med klassen så har i princip inte haft nåt i skolan under hela januari hahah skönt liv!! Nejnej ska inte vara för självgod, de kommer bita mig i baken snart!
 
Har dock fortfarande inte återhämtat mig helt från Barca resan trotts att jag har sovit bort varje dag... I Barca sov jag typ 3 timmar/ natt så när jag kom hem var jag ju bokstavligt talat död!
 
Italia
 
Spain
Hittade en vimmelbild på mig på klubbens hemsida

RSS 2.0