Mösspåtagning

Idag så for jag upp tidigt och fixade mig massor för att dra till skolan 8:00 och få reda på att alla lektioner innan mösspåtagningen 9:00 var inställda, så där satt jag en timme och gjorde absolut ingenting! Vid 9:00 var det mösspåtagning, och det kändes lite som skolavslutning så det känns som om jag har sommarlov nu HAHA, dröm å glöm!! Sen var alla andra lektioner inställda, så har typ bara haft mösspåtagning idag ;) Sen drog jag och Jennie till vapiano och lunchade, myys! Nu är jag hemma, weehoooo!
 
Ikväll ska jag och Jennifer fixa trerätters och äta + föra, sen ska vi till Sommar! Typ alla ska dit... Jag skojar inte, ALLA! Så vi ska va där tidigt och inte för berusade så vi kommer in heheh ;)
 
But first, let me take a selfie!
Mina lockar<3<3<3 Har inte lockat med locktång utan satte upp håret under natten, va obekvämt osv men såååå värt!!! Alla trodde jag hade lockat med locktång ;) Kan lägga upp videon om hur man får håret så om jag hittar videon!!!
Här stod några randoms och sjöng... Skolavslutningskänsla?? YES!
Studentsången... Får väl öva lite på den!
En av mina 2or klasskamrater (har SV och Kemi med 2orna eftersom jag har gamla betygsystemet osv) snapade denhär!
Gruppbiiild
Jag och Jennie
På vapiano, ser ju lagom taggad ut HAHA!
 
 

16 km

Igår var det såå fint väder, så jag och Jennifer bestämde oss för att köra på en liten löptur... Som inte var så liten! Blev hela 16 KM, och vi typ småjoggade lite, ord kan inte beskriva hur trött jag var!! Var dessutom 5398 backar... MEN vi körde igenom hela och det är det som är själva poängen!! Blir mycket löpning i bloggen nu, men det är för att jag precis har kommit igång med det igen :) Såå skönt!!!
 
Har som mål att kunna springa två varv runt Brunnsviken innan sommarns slut, det blir alltså en runda på 24 km!!
 
Alltid lika "fräscha"
 
 
 

Maskeradbal

Gårdagen var lyckad! Kvällen började med mingel och välkomstdrink på Kristall, för att sedan äta trerätters. Sedan gick vi igenom nomineringarna, jag blev klassens snapchat HAHA! So true tho, man ser mig ta snaps hela tiden och alla kollar snett för de tror att jag tar massa selfies... Specellt på tuben. But hey, it's just snapchat...
 
Anyhow, efter middagen så vart det party... Stannade till stängning och med lite för hög promillehalt i blodet så blev det fyllekäk på donken innan jag for hem! Var hemma runt 4 ish... And voilà, en lyckad kväll + studentskiva!
 
...Och idag mådde man som man förtjänar, tyvärr!!
 
Vimmelbild :)
 

Skiva

Hej gosisar! Sitter och multitaskar just nu! Skriver ett tal samtidigt som jag målar naglarna, satt upp håret så det ska bli fint sen och äter lite hehe :) Ikväll är det MIN skiva :))) Gick btw nyss en sväng förbi systemet och köpte lite gott till ikväll ;)
 
PUSSPUSS!!!

12 KM

Igår var jag sjukt seg och bara låg hemma och dega.. Efter en stor portion pasta så fick jag plötsligt massa energi och ville prova något jag aldrig hade vågat prova eller göra förut, nämligen springa runt Brunnsviken! Jag var lite nojig och om jag skulle springa runt så kunde jag inte bara bli trött och gå hem, utan var tvungen att köra hela vägen... Och efter massa nojjande på vägen till Hagaparken bestämde jag mig tillslut att jag skulle springa runt Brunnsviken, så jag svängde höger och bara började. Med en kisspaus och en borttappning i skogen så gick det trotts allt och på inte mer än ca 77 minuter! Jag har aldrig sprungit mer än 1 mil förut så det här var första gången och det kändes toppen!!!
 
Idag så drog jag min feta bak till friskis och körde armar, känns riktigt bra, då jag ska äta massa gott ikväll och fira mig lite mer ;)
 
Tog fina snapchats på gymmet, och tänkte dela med mig!!! :)))))
 
 
 
 

Nu är jag officiellt vuxen!!

Idag fyllde jag 20! Känns helt sjukt, jag är inte tonåring längre! Minns året jag fyllde 13 och var så stolt över att vara tonåring och tyckte jag var så cool... Allt var barnsligt, för då var jag TONÅRING! Nu är det tvärtom, jag VILL vara barnslig och gör allt för att slippa allt som har med ansvar att göra. Jag minns även att när jag gick i 3an så var det en tjej i min klass som hade en väldigt ung mamma, hon hade fått henne när hon var 20 iaf... Och jag hade bestämt mig där och då att jag skulle få barn som 20 åring eftersom jag ville att mitt barn skulle va en "lyckost" och ha en ung mamma...... Nu tror jag det får vänta 10 år till, HAHA! Och ännu mer minns jag när jag var 16 fyllda och började 1a ring, och räknade att jag skulle vara 19 fyllda när jag skulle ta studenten... Men usch så gammalt! (Blev ju äldre än så eftersom jag valde att vara utbytesstudent) Finns så många minnen från min barndom och tonårsdom (om det ens är ett ord)... Nu är jag 20 fyllda och ska ta studenten om 49 dagar... Äsch, får se fördelen med att vara äldre än alla andra istället, kan ju trots allt handla på systemet ;)
 
#TBW #Transformationwednesday #BcImCoolEnough
 
Här nedan ser ni mig som nykläckt... Helt sjukt att det är JAG för EXAKT 20 år sedan!!!
Jag i lördags på mötet ang. PreWe!
 

En mil!!!!

 
Woaah!! Det var ett bra tag sen jag sprang så långt... OCH UTE! Gick på 63 minuter, vilket förmodligen är min sämsta tid. Men det ska vi bättra på ;) Det var ju en fet backe (som blev till två, då jag sprang två varv) som jag knappt orkade springa uppför, den förstörde tiden lite då jag småjoggade upp :))) Kan inte direkt säga att jag är en van löpare längre då det kändes som fan dagen efter, men jag ska bli bättre till sommaren!
 

Paket från my second family

Okej ppl, så jag fyller ju år om exakt en vecka... USCH jag vet!! Men hursomhaver har ju det sina fördelar "att bli äldre", speciellt när man har familj runt om i världen ;) Har fått två paket nu, ett från Marianna och det andra från hela värdfamiljen.
 
Armbandet är från Italien och såå fint, älskar det!! De underbara kläderna är från USA och godiset också... Breven var det finaste, fick mig att gråta en skvätt! I'm blessed to have two families!! Åhhh, har faktiskt varit lite homesick den senaste veckan, I belong in the USA!
 
Både igår och idag har jag suttit och knaprat i mig massa godis, går ju bra för mig med beach2014... Ska nog ge bort resten för jag har ingen disciplin alls om det ligger i skåpet och ropar mitt namn, HAHA! Reeses är ju the main reason till att jag gick upp så jäkla mycket i vikt när jag bodde i USA, de är gudomliga, perfekta, UNDERBARA!

11 KM

Har försökt komma igång med löpningen igen och sprang en runda med friskis för nån vecka sen och det gick utmärkt med massa intervaller osv. Men i måndags så tror jag att jag sträckte båda baksidorna när jag sprang snabbt på en intervall... Wiie! Så nu blir det att avstå från all tung belastning i 1-2 veckor och sakta men säkert trappa upp lite styrka och sen börja jogga lite lätt istället för att köra på nivå 10328948 på en gång....
 
Istället kör jag på en lång och härlig PW!
 
 
 

RSS 2.0