Svensk sommar

Har spring break nu och det är seriöst Svensk sommar här i Nashville! Har simmat lite i vad de tycker är kallt vatten här och vad vi i Sverige kallar lagom vatten, hahah! Jag var den enda som kunde simma och va excited över att simma omkring redan i mars!

Åt btw världens bästa frozen yoghurt här i Nashville!!


Spring break!!

Nu ska jag ut i 25 graders värme i min camo tröja, Japp jag börjar bli country hahah!!

Älskar vädret här så himla mycket just nu, 25 grader i mars är inte helt fel!! ;):p
Ttyl!


20 grader i mars!!

I lördags var det 20 grader ute, vet ni vad det betyder?? Det betyder svensk sommar hahah!! Gick runt i shorts och T-shirt ;)

Bilder från när vi hoppade på studsmattan:)

https://cdn3.cdnme.se/932729/7-3/pic_513ec7b39606ee29aa4c3054.jpg" class="image">


Even in small towns

En tjej i 8an i min skola blev kidnappad av sin styvpappa! De båda försvann sen kom han tillbaka och låtsades vara chockad över att hon va borsta, sen försvann han också och han hade en pistol med sig! Idag så hittade de honom död i en dirtroad mellan fälten, han hade skjutit sig själv! Men Sidney (tjejen) var inte med honom!!! Idag i skolan hade vi på oss gult för henne och ikväll hölls det en ceremoni i hennes ära i Beatles park, vi tände ljus och pratade om henne och eftersom vi är i USA, prayed!! Sen sjöng de begravnings sången de alltid sjunger i filmer... Alla grät och grät och själv så stod jag där och kände mig så himla kall!! Jag visste inte vem hon va då hon ftf gick på elementary school! Men det fick mig att inse att sånt händer överallt, även i lilla Walnut Ridge!!! Och det känns som om alla vet om det, sjukt!


RSS 2.0