Student arrivals

För ett år sedan vid denhär tiden hade jag packat klart mina väskor och var redo för att åka på mitt livs äventyr!! Jag minns dagen jag åkte och camp som om det vore igår... Det är helt sjukt hur fort ett år gick, imorgon kommer ca hälften av utbytisarna som ska på camp, resten kommer på onsdag!! Jag ska till flygplatsen imorgon och jobba tsms med 3 andra returnees... Vi ska välkomna de nya och cheera på dem (de som vart på camp fattar)!! Så ska spendera hela dagen imorgon på Bostons flygplats... På onsdag däremot så ska jag stanna kvar här på campus och jobba :)
 
Sen jag kom hit har det vart en del jobb.. Sätta upp lappar överallt, kolla rummen å se till att sängarna är bäddade, skriva namn på tavlan utanför rummet... Det jobbigaste var nog att fixa mapparna de får när de kommer fram hit. Man måste matcha namn på mapp, papper, namnskylt och rätt rumsnyckel ska in, sen är det några allmäna papper... Sen måste man sortera efter gruppen de anländer med!! Tog så jäkla lång tid detdär!!
 
Fast var inte sådär supersvårt idag, vi fick leka en del... Körde på gamla fina commando hike, usch vad jag hade saknat det!! Man går efter en ledare och han säger hur många steg bakom honom man får va och ett X antal sekunder man har på sig att gömma sig på, sen så går man tills han säger go (gå å gömma sig) eller tills han säger stop (kollar så att ingen är för långt bort). Efter kommando hike så tog vi ett dopp in the river! För fyfan vad varmt det var!!!
 
Senare på kvällen var det staff welcome dinner, var så himla myys! Va en trollkarl där och jag såg med egna ögon att magi verkligen funkade!!!!! Han la 2 bollar i handen på mig, hade en svart i hans och utan att röra mig så hamnade den svarta i min hand..... Iaf här får ni lite bilder, fyfan vad jag älskar mitt jobb!! Har redan tjänat 100$ ;);)
 
At commando hike :))
Swimming in the river (Y)
At the staff dinner, all the returnees :)
 
 

Skriv något sött!

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress?

Har du en blogg?

Skriv något sött!

Trackback
RSS 2.0