1 week left

Imorgon åker vi till BOSTOOON :))))) Men iaf....
 
Som rubriken säger så har jag bara 1 vecka kvar i USA... Nu börjar det kännas! Jag ska hem :( Har faktiskt längtat massor innan men nu när det är så nära så vill jag inte hem! Kommer sakna USA massor, är ju egentligen normalt eftersom jag har bott här ett helt år!!
 
Har vart här på camp i en vecka nu och fyfan vad kul det är å va returnee!! Man får inte sova så mycket men det är sjukt kul för alla är så desperata efter UREF kort (tidigare kallade "English" kort)... Har ju som returnee makten att ge dem ;)
 
Åkte till flygplatsen och cheer som faan på alla i tisdags och det var så kul att se deras ansikten hahah! De log och tyckte det var pinsamt.. Jag skulle tillbaka dagen efter för de som kom då men försov mig och missade bussen så stannade här och pratade lite med de nya utbytisarna och åkte senare till Burlington (mindre flygplats) och hämtade thailändarna... Sen så fick vi stanna uppe tills sista bussen från Boston kom för vi cheera när alla de kom ut...
 
Sen dagen efter var det deras första "skoldag" på camp så vi hade först en "parad" då alla returnees gick med en flagga och landets invånare och var patriotisk tills vi var i gymmet då vi sjöng en omgjort variant an 12 Days of cristmas (10 Days of Norwich) och presenterade oss, för alla de 500 nya utbytisarna från hela världen... Helt sjukt! På kvällen var det en välkomst dans, sjukt kul hade jag!!!
 
Sen jobbade vi bara massor och på fredag hade de skola igen och då fick vi presentera våra år (2 å 2 i varje klass), prata om det, visa bilder, saker, och svara på frågor... Sjukt kul var det, men var lite sorgligt också!!
 
Idag fick jag för första gången vakna lite senare och få sömn, åt brunch.. Annars har jag bara jobbat på och sen tränade vi volleyball till turnamenten som vi ska ha mot lärarna på slutet av camp, fyfan vad dålig jag e på de hahah!! Annars hade high schoolen här på camp volleyball turnering, de hade de första matcherna och sen ska de ha finaler å grejer... Förra året vann min skola, lincon leopards ;) Sjukt vad jag kommer sakna denhär spiriten!!
 
På kvällen när vi kollade rummen så saknades några personer så vi blev tvungna att med head-key öppna alla dörrar och se till att ingen sov i någon annans rum... Och fyfan vad pinsamt det var för de typ halvvaknade och kollade på mig och jag ba "sorry" och fick förklara lite...
 
On the country parade
After the country parade, us returnees bringing up the spirit on the stage!
The dance
 

Skriv något sött!

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress?

Har du en blogg?

Skriv något sött!

Trackback
RSS 2.0