1 week left

Imorgon åker vi till BOSTOOON :))))) Men iaf....
 
Som rubriken säger så har jag bara 1 vecka kvar i USA... Nu börjar det kännas! Jag ska hem :( Har faktiskt längtat massor innan men nu när det är så nära så vill jag inte hem! Kommer sakna USA massor, är ju egentligen normalt eftersom jag har bott här ett helt år!!
 
Har vart här på camp i en vecka nu och fyfan vad kul det är å va returnee!! Man får inte sova så mycket men det är sjukt kul för alla är så desperata efter UREF kort (tidigare kallade "English" kort)... Har ju som returnee makten att ge dem ;)
 
Åkte till flygplatsen och cheer som faan på alla i tisdags och det var så kul att se deras ansikten hahah! De log och tyckte det var pinsamt.. Jag skulle tillbaka dagen efter för de som kom då men försov mig och missade bussen så stannade här och pratade lite med de nya utbytisarna och åkte senare till Burlington (mindre flygplats) och hämtade thailändarna... Sen så fick vi stanna uppe tills sista bussen från Boston kom för vi cheera när alla de kom ut...
 
Sen dagen efter var det deras första "skoldag" på camp så vi hade först en "parad" då alla returnees gick med en flagga och landets invånare och var patriotisk tills vi var i gymmet då vi sjöng en omgjort variant an 12 Days of cristmas (10 Days of Norwich) och presenterade oss, för alla de 500 nya utbytisarna från hela världen... Helt sjukt! På kvällen var det en välkomst dans, sjukt kul hade jag!!!
 
Sen jobbade vi bara massor och på fredag hade de skola igen och då fick vi presentera våra år (2 å 2 i varje klass), prata om det, visa bilder, saker, och svara på frågor... Sjukt kul var det, men var lite sorgligt också!!
 
Idag fick jag för första gången vakna lite senare och få sömn, åt brunch.. Annars har jag bara jobbat på och sen tränade vi volleyball till turnamenten som vi ska ha mot lärarna på slutet av camp, fyfan vad dålig jag e på de hahah!! Annars hade high schoolen här på camp volleyball turnering, de hade de första matcherna och sen ska de ha finaler å grejer... Förra året vann min skola, lincon leopards ;) Sjukt vad jag kommer sakna denhär spiriten!!
 
På kvällen när vi kollade rummen så saknades några personer så vi blev tvungna att med head-key öppna alla dörrar och se till att ingen sov i någon annans rum... Och fyfan vad pinsamt det var för de typ halvvaknade och kollade på mig och jag ba "sorry" och fick förklara lite...
 
On the country parade
After the country parade, us returnees bringing up the spirit on the stage!
The dance
 

Student arrivals

För ett år sedan vid denhär tiden hade jag packat klart mina väskor och var redo för att åka på mitt livs äventyr!! Jag minns dagen jag åkte och camp som om det vore igår... Det är helt sjukt hur fort ett år gick, imorgon kommer ca hälften av utbytisarna som ska på camp, resten kommer på onsdag!! Jag ska till flygplatsen imorgon och jobba tsms med 3 andra returnees... Vi ska välkomna de nya och cheera på dem (de som vart på camp fattar)!! Så ska spendera hela dagen imorgon på Bostons flygplats... På onsdag däremot så ska jag stanna kvar här på campus och jobba :)
 
Sen jag kom hit har det vart en del jobb.. Sätta upp lappar överallt, kolla rummen å se till att sängarna är bäddade, skriva namn på tavlan utanför rummet... Det jobbigaste var nog att fixa mapparna de får när de kommer fram hit. Man måste matcha namn på mapp, papper, namnskylt och rätt rumsnyckel ska in, sen är det några allmäna papper... Sen måste man sortera efter gruppen de anländer med!! Tog så jäkla lång tid detdär!!
 
Fast var inte sådär supersvårt idag, vi fick leka en del... Körde på gamla fina commando hike, usch vad jag hade saknat det!! Man går efter en ledare och han säger hur många steg bakom honom man får va och ett X antal sekunder man har på sig att gömma sig på, sen så går man tills han säger go (gå å gömma sig) eller tills han säger stop (kollar så att ingen är för långt bort). Efter kommando hike så tog vi ett dopp in the river! För fyfan vad varmt det var!!!
 
Senare på kvällen var det staff welcome dinner, var så himla myys! Va en trollkarl där och jag såg med egna ögon att magi verkligen funkade!!!!! Han la 2 bollar i handen på mig, hade en svart i hans och utan att röra mig så hamnade den svarta i min hand..... Iaf här får ni lite bilder, fyfan vad jag älskar mitt jobb!! Har redan tjänat 100$ ;);)
 
At commando hike :))
Swimming in the river (Y)
At the staff dinner, all the returnees :)
 
 

Camp time

Förlåt för mitt dåliga uppdate... Är ftf i USA, är faktiskt på camp igen! Igår så sov Sheridan i mitt rum och ingen av oss kunde sova, var helt enkelt inte trött, så utan sömn for vi till LIT klockan 4!!! Sen kom jag fram till Boston vid 2PM tiden och sen drog jag tsms med en del andra returnees och lärare till downtown och promenerade runt i väntan på att resten skulle komma (de kom senare, och bussen skulle inte åka förrän 8-tiden).. Sen åkte vi runt 8 och nu är vi framme i Camp, klockan är snart 12 här! Ska nog sova, har två långa veckor framför mig innan jag åker hem till Sverige!!
 
Annars har min sommar varit bra, åkte till NY och Miami... Gött!!!
 
Asså fyfan vad varmt dehär rummet är!!! Har mitt egna rum på camp denna gång, det känns så jävla tomt :(((
 
Aja, natti!!!
Brooklynn Bridge :)
Miami beach
 

RSS 2.0