Ny familj

Sitter i skolan nu och chillar... Har Athletics sista perioden, ska va med pa track ju ;) Men de har fullt upp med basketball practice nu sa track traning borjar om nagra veckor sa jag passar pa att chatta lite pa fejjan!! Jag har for tillfallet inte tillgang till internet alls for jag har flyttat!!!! Vi skotte EF's jobb och hittade en familj som kunda ta oss bada och den ar PERFEKT!! Kanner mig sa himla hemma dar, min nya Vmamma LAGADE mat!!!! Man uppskattar det extremt mycket efter att bara ha atit snacks, ute och sista manaden bars!!!! Sen sa fixade hon en fet lunch till oss att ta med till skolan, sa himla goooottt!!!! Kommer ga upp 10 kg till har lol!!
 
Igar i skolan fick bade jag och Marianna prata med v[ran Boston kontaktperson och beratta ALLT som hant och min nya Vmamma ringde EF och klaga och min mamma i Sverige ringde ocksa.... Sa de planerade att flytta oss till IEC's och eventuellt sa skulle vi fa flytta in i veckan men de skotte allt jobb och pa cheer-practice fick jag reda pa att vi skulle flytta in direkt sa efter cheerpractice sa vart det att packa for fullt.... Jag hade redan packat en del men hade minst lika mycket kvar.... har sa mycket grejer har!! Mina saker fick inte plats i vaskan sa jag packade bara ner allt i pasar, hahaha!!! Sa nu bor vi hos en ny UNDERBAR familj!!!! :D:D:D!!!!
 
Sa jaa, jag mar bra!! :) TTYL!!

Problem

Harproblemmedminvfamochorganisationen,deharstängtavinternetsåkanintegörasåmycket!!!!!!!!!!

Sammanfattning av mitt lov

Min syrra for till NY 26e och samma dag skypade jag med Rita, mami & Nicky... Senare kom Doug och vi gjorde en snowman och hade snöbollskrig.

Sen 27e så satt jag hemma och skypade med Emma hela dagen, 10 timmar!!!! + lite med Sverige :)

28e så gick jag till Davids gameroom och hängde med han, Andrew & Fisher... Sen gick vi och åt på Adriana's (mexican)

29de vart det DH hela dagen igen! + lite Skype!

30e var det favvo i repris, DH + Skype om ni inte fattade ;)

31a så gick jag på det de här kallar nyårsfest hos David med Jaqulin, Andrew, Dylan & Fisher... Had a blast! Vi kollade lite på Magic Mike (endast stripp scenerna) och Ted, sen snackade vi massor!

1a så gick jag och Andrew och shoppade i Jonesboro! Sen åt vi på cheddars, sen gick vi och mötte upp Fisher på Davids jobb, sen körde vi runt och hade bara kul tills Marianna var back in town! Så gick hem och snackade med henne tills Vmamman ville ha oss separerade på varsitt rum, Japp!!!

Idag har gick jag och syrran till walmart och promenerade och "shoppade"... Har saknat henne!!!! Annars har väl jag inte ätit nåt för köket är nedstängt pga vattenskada och vi måste ut å äta när vi ska äta och vi har inte haft möjligheten pga ingen har kört oss nånstans, Japp.......

MINVÄRDFAMILJÄRSÄMSTDEKANINTETAHANDOMOSS!!!! :)


Jul!!

Julen här var väl bra... Vi firar mer i Sverige dock!! 24e gick jag upp 8AM för att kolla på kalleanka genom Skype och "fira jul" med mami, senare kom syrrans familj och vi körde runt för att visa dem staden + äta på Anastasia's (mexican). Sen på kvällen for vi till värdpappans kusin för att äta mat, snacka och ha kul hela kvällen! Jag gjorde swedish meatballs men Vmamman la sig i mitt recept och förstörde dem lol Och syrrans familj gjorde real italian pizza som vi tog med också! Sen spelade vi spoon...

Sen 25e så vaknade vi och så öppnade vi presenter och sen så kom värdmammans föräldrar och vi öppnade fler presenter... Sen åt vi mat och sen var julen över typ?? Var verkligen inte alls lika "speciellt" som i Sverige... Saknar svensk julmat och JULMUST :'(

Presenterna från värdfamiljen + min syrras italienska familj :) fick senior ring, smycken, box till alla smycken, massa smink och nagellack, PJs, sminkväskor, inneskor, strumpor, en "plånbok" från Italien... Om jag missat nåt så finns det på bilden nedan :) + pengar, kort & choklad från Sverige!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/932729/images/2013/pic_50e4e4eae087c36cc233b231.jpg" class="image">


RSS 2.0