Gal1 dag

Min dag har varit väldigt galen men extremt rolig idag!! Vaknade dödstrött halv 4, fixade mig och vid 5 var vi på plats i the gym. Vi hängde runt där i en timme (ja, onödigt att vi var tvungna att va där en timme innan pep rallyn), vid 6 kom alla och det va fler där än vad jag trodde. Det här var det roligaste pep rallyn jag har haft hittills!! Vi cheerade och sen var vi runt footballs spelarna och alla va aspeppiga (trots tiden)! Vi hade även en spirit stick som i bring it on filmerna :D!! Sen så fick vi donuts och jag och Marianna åkte hem med Taylor, Eric and Payton.. Sen vart det att sova och skippa förmiddagen och vi var tillbaka till 6th period i skolan! :)

Juste, syftet med pep rallyn va att vi hade vunnit nån cheerleading grej och var med på nyheterna!! Känns som om jag är med i media ofta här.... Jag är ju känd!!

Hursom, i skolan gled allt på och jag har nu dessutom fått min första riktiga kultur chock! Jag trodde aldrig jag skulle få nån för jag har anpassat mig bra till allt hittills och jag har lätt till att anpassa mig till saker. Men skolan här är verkligen annorlunda!
 

The cheerteam:


Morning svennebananer

En timmes sömn och nu är det dags för pep rally, tjohooo :D det är obligatoriskt för alla cheerleaders, fotbollsspelare, volleyballspelare, dansare, bandmedlemmar och kanske några andra som jag inte kan komma på nu, resten får sova.... Ja, jag är avis!!!

Ser inte vi superpigga ut?


FML

En timmes sömn, here we go! Godnatt!


XC meeting

Kom precis hem från mitt första XC meeting... Sprang 3,1 miles (ca 5 km). Tog mig 28 minuter och jag slutade på 39e plats av 76 pers! Skyller på mina 4 kg som jag har gained på dessa 2 månader i USA!

Min skolas XC lag... Ja, vi är bara 3 pers!!


I made the XC team

Jag sprang 3 miles (ca 5 km) med Doug i torsdags efter skolan för att se om jag kunde springa 3 miles på en rimlig tid, coachen ville nämligen se det!

Jag klarade det trots att jag knappt kunde koncentrera mig... Vi sprang ju på tracket runt football planen och killarna hade träning samtidigt, några utan tröja!!!!

Sen fick jag uniform och grejer på fredagen....


Vadå kända?

Hehe jag och Marianna var med i tidningen idag!! I engelska klassen fick alla ett exemplar att läsa och ni skulle sett min reaktion när jag såg artikeln om oss! Började typ asgarva och läraren ba "tyst!!" men jag kunde verkligen inte sluta.... pinsamt!
Jag och Marianna minns inte heller när de tog dendär fula (båda håller med om att den e ful!) bilden på oss!! Det är iallafall på back 2 school dancen :)


LMLIA

Tänkte bara visa bilder på skolan, området jag bor i och mitt hus :)


My weekend

 

Bilder från my weekend

 

Syster och jag


Tennessee baby!!!!!!! ;)

Memphis City

Jag och Marianna utanför Memphis zoo :)

En asball isbjörn

Giraffen jag matade

Elefaaaant

Timon!!! :D ahhh I love them!

Panda mirandaaa... Jag e töntig jag vet!

Mississippi river :)


My first home game

Igår var det min första hemma match :) vi cheerade i tye dye tröjor för att hylla Beatles eller nåt. Vi spelade mot westside och vi kickade deras rumpor, 41-7 tror jag det blev!!
 

Tiya, jag och Marianna innan matchen :)

 


My crazy socks outfit


Hat day

Idag var det hat day och jag hade min Vpappas hoxie hat och alla hated it! Hoxie är ju walnut ridges rivaler... Men jag hade en anledning till att ha den hehe ;) Jag ville vara unik och ha den på snedden och ALLA kommenterade det så jag hade den rakt men då var det några som slog ner kepsen när jag väl hade den rakt, lol amerikanare!!!

Rektorn ba "I'll buy y'all better hats for graduation present!!"... Because he don't like hoxie (ofc) and the razorbacks (my sisters hat) since he went to the wolf pack college!! Looool!!

Now I'm getting ready for crazy socks day ;)


Shades day

Idag skulle vi ha shades i skolan... Dock så hade inte alla det vilket va tråkigt! Imorgon är det hat day och jag ska ha min Vpappas hoxie hat (Hahah, ni vill inte veta varför!!!!) och hoxie är skolan Walnut ridge hatar för det e deras största rival så det ska bli kul att se reaktionerna. Idag åkte vi bussen hem också vi satt med stephen (??) och pratade hela vägen... Var precis som i filmer när alla åkte och sen gick man av precis utanför där man bodde.... Kändes som Simpsons för det va typ bara småbarn i bussen :)

Lite bilder... Älskar köksfönstret för det påminner mig om Susan från desperate housewives när hon spanade in Mike därifrån medan hon gjorde disken. Utanför sitter min bebis Cali :)


Brownie

Satt och pluggade kemi oså kom min Vmamma in med brownie.... Heheh den luktar underbart!! Hon är pro på att baka sådetså!


Skitsnack

 Snackar verkligen om helt onödiga saker... Visar även dagens cheer outfit som alla cheerleaders hade idag!
 
 

Mammoth springs

 

Idag åkte vi till Mammoth springs och spenderade dagen där med Carlie och Paulie som är två utbytesstudenter från Italien och Tyskland. De hade problem med deras IEC så min Vmamma ska vara deras IEC nu. De två är som mig och Marianna dubbel placerade så det var trevligt. Parken vi var i var hur fin som helst och vi cyklade båt.... Eller vad det nu heter! Parken ligger precis vid gränsen av Arkansas och Missouri så vi passade på att ta bilder vid welcome skyltarna ;) Nu håller jag och Marianna på å gör tye dye T-shirts till imorgon eftersom det är The beatles week... Vi måste ha på oss en viss sak varje dag

Måndag- tye dye shirt

Tisdag- Sun glasses

Onsdag- Funny hats

Torsdag- Crazy socks

Fredag- Bobcat shirts

 

 


Jag och Marianna vid en bro i prarken

Marianna och jag

Paulie från Tyskland och jag när vi "cyklade båt"

The springs river... Detta är början/slutet av hela rivern

Ett häftigt djur vi såg!

En amerikansk duck

Från vänster: Marianna och Carlie från Italien, jag och Paulie från Tyskland... Vid welcome to Missouri skylten!

Jag och Marianna vid welcome to Arkansas skylten ;) Home sweet home!


Poison

Ni minns att jag var på Poisons konsert i Branson, MO förra veckan va?? Och jag lovade att ladda upp bilder.... Här är dem :D
 
 

Debbe, me and Marianna

Nikki, Debbie, me and Marianna
Marianna, me and Alessia

Me and my sister<3

Me, Marianna and Debbie

Us again ;)
 
Hela gänget... Från V: Nikki's son, Alessia från Italy, Nikki, Debbie, jag och Marianna från Italy

And Poison of course :)
 
Smell y'all later!

Nu muste vi seovaah

Skypade nyss lite med min skåning in Vegas... Miss her!

Nej nu måste jag sova, klockan är 2, natti!

Hehe tog en smygbild när vi var som snyggast också ;)


One week in an american high school

Okej.... Ska berätta om vecka 3 i WRHS!
 
Förra fredan så var jag på min första field trip, till nåt musseum med min engelska klass... Det var första gången jag åkte i en yellow school bus (förutom på campet då). Efter skolan var det min första football game, vi hade först en pep rally och sen skulle vi fara iväg i corning, AR för att spela mot dem. Vi åkte i en yellow skolbuss och fyfan va jag älskar den!! På vägen stannade vi på Burger king i Pocahontas för att äta och sen åkte vi vidare. Gamet gick riktigt bra för vi vann!! :D 33-30 om jag inte minns fel! Jag fattar inget när det gäller spelet men det gör inget för jag kollar bara på killarnas rumpor istället.... Jag menar, det är svårt att låta bli, byxorna är ju så tighta!
Kändes lite som om jag var med i en film!
 
Yellow schoolbus and cheerleaders
 
Tiya, Jessica and me
 
Jessica, me and Marianna

Tiya and Me in da yellow schoolbus!!
 
I helgen hände inget speciellt direkt... På lördagen hälsade vi på min Vmammas grannie + familj. Det var trevligt. Sen så åkte vi till en typisk southern restaurang och åt. Sen åkte vi hem igen och gjorde inget speciellt. På söndagen åkte vi till Hoxie och kollade på high schoolen där, var asfult! Sen åkte vi till Walnut ridge's enda park och gu va mysigt det var!
 
Juste, det var även en tornado i Corning (där vi cheerade dagen innan)... Sen så var det massa tornado varningar, det va ascoolt!! :D
 
På Måndagen var det Labor dag och den spenderades hemma med min Vfamilj och min Vpappas bästa kompis familj. Vi chillade bara vid poolen och njöt av vädret.
 
På Tisdagen var det dags för skola igen. Assegt! Men efter skolan blev det lite mer back to school shopping för jag var i akut behov av jeans för jag har typ inga jeans med mig. Spenderade en del på min shopping, hehe!
 
På onsdagen var det skola, och efteråt hade vi practice i typ 2 timmar, var ASSEGT! Vi gick ifrån skolan typ 6!!! Sen åt vi på en kina restaurang och efter det hände inte så mycket mer.
 

Har nästan fått min split tillbaka ocksåååå!! :D
 
På torsdagen så var det skola och efter skolan for vi till mc donalds och åt... Okej jag måste bara säga en sak... Jag saknar svensk maaaat såhääääääääär mycket!! Är trött på snabbmat, PERIOD! Okej...... Ömm, juste sen skulle vi plugga för på fredagen hade jag kemi, engelska och matte test. Skolan här är verkligen hur lätt som helst... MEN, det är engelska komplicerade ord som gör allt svårt för mig!! Kemin t.ex. Jag satt och ba WTF is this? Men när jag översatte var jag like "OMG, this is soooo easy".... Och testen här är ett kryss två frågor också så ja, ni ser!
 
På fredagen (igår) var vi tvugna att ha bobcat (min skolas maskot) tröjor eller orange, black, grå eller vit tröja för att visa schoolspirit eftersom det var game på kvällen. Jag var så himla taggad för det var min första home game. Meeeen igår var det storm här, det åskade konstant!! Det va typ som fyverkerier för att det blinkade hela tiden!! Så gamet blev called :( Jag som ville cheera! Vi satt i gymmet och väntade på gamet i typ 3 timmar och det kändes verkligen som en typisk americansk film att sitta där med alla cheerleaders. Var jättemycket gossip talks... Told y'all, det är som in the movies här! Men sen när vi fick veta att gamet var called kom min Vmamma och picked us up och vi for till sonic och köpte mat och åt det hemma framför the lucky one... Fast jag kollade inte, jag satt och texted....
 

Jag och Gage på musiken

Jag och Kindra
Min bobcat tröja.
 

Ashley, Jessica, jag och Marianna
Ashley, Jessica, jag, Marianna och Tiya
 
 

Busybusybusy

Dålig uppdatering pga att jag har haft för mycket för mig... Skola, practice, skype och massa läxor! Läxorna är apenkla men det tar lång tid att göra dem just för att det är på engelska!

Nu ska jag work hard för kemi och engelska test och imorn blir det play hard för det är dags för the second football game!! ;)

 


Like a swede

Ni måste bara älska min outfit ;) känner mig väldigt internationell idag.


God natt

I'm off to an American church for the first time tomorrow!!! I'm excited buuut I don't wanna wake up early, buhuhu!!

I have a bunch of stuff to tell y'all (yes, I've been southernized), but I don't really have time for it atm so y'all have to wait.... Sorry!


RSS 2.0