We went to Hollywood, no biggie!


Yeah, I'm wearing a T-shirt in November

Good morning Sweden and Good night America... Eller iaf denhär delen av USA, för de där hemma (Arkansas) sover nämligen redan ;)

Nej nu ska jag sova for real, imorgon ska vi nämligen till inget mindre än HOLLYWOOOOOD!!!

Idag in fashion mall, älskar California!!

California here I come....

Nu far jag iväg till California, WIHOOO!!! :)
 
 

ISS

Blev behandlad som om jag hade dödat nån idag... Satt i ett rum hela dagen och gjorde school work och sen hade vi inte ens lunch samtidigt som de andra utan vi fick gå till cafeterian perioden innan och vi var tvungna att sitta på ett speciellt bord för ISSare. Dock så var de inte så stränga med toan så jag gick på toa ett antal gånger och träffade lite folk :)

Och juste anledningen till att jag gick igenom dethär var för att jag blev caught texting in a class!!!!!!!!! High school in US is pretty strict.


Rison + hot springs + shopping

Okej, så i fredags i skolan så hade vi en liten pep rally för killarna innan de började fara mot Rison, de åkte nämligen före oss... Vi dansade lite och cheera, bandet spelade och sen fick football players göra sin hu-hu grej, svårt å förklara vad det är men det ser så roligt ut, asgarvade första gången jag såg det!!! Sen hade vi skola och vi va tvugna att wear our warm-ups the whoole day, until lunch cause then we left, wihu! We took a pause at Taco Bell about 2,5 hours later, and then we continued our little trip to Rison. We changed to our uniforms and fixed us and 7pm the game started. All I can say is that this game have been the best yet.... Well it's a possibility that it was my last too, and it's so sad!!! The thing is that we're doing play offs now and we'll be out if we lose this Friday and I'll miss that game cause I'm off to CALIFORNIAAAA :D anyhooow, ojj råka skriva på engelska..!!... Efter gamen så pratade vi lite med football players medan vi väntade på coachen och sen åkte vi till donken med XC laget + min syrra och sen till hotellet i hot springs. Jag och syrran låg i sängen och pratade tills vi somnade. Dagen efter åt vi hotell frukost, det var bara onyttiga saker där, U could tell that it was America!! Sen åkte vi till meetet som var i oaklawn park typ. Sen sprang jag och det va asmånga som passed out på vägen och JÄTTEMÅNGA som spydde!!!!! Sen åkte vi till Cicis pizza, det va buffé... Och fyfan vad jag älskar Desert pizza!!!! Sen åkte vi hem, massa timmar i bilen!! Sen på kvällen så kolla jag på high school musical med syster och när jag kollar på filmer nu så inser jag att high school här i USA är EXAKT som på filmer, med bellringer, lockers, klasserna, klubbarna, lunchen, draman osv osv.

Sen idag så åkte vi till jonesboro och åt brunch på IHOP, blåbärs pannkakor. Sen fikade vi på starbucks och sen vart det shopping ;)

Nu förbereder jag mig för en tuff skoldag imorn... Har in school suspension pga att jag smsa in class... Kommer sitta i ett rum en hel dag -.-


Ready for rison + hot springs (skriven friday 9th morning)

Idag vid lunch far vi till rison för play off football game och sen efter åker vi till hot springs för att spendera natten där och sen på lördag så ska jag springa mitt sista XC meeting :)


weekend in Lynn

Okej, har haft en av de bästa helgerna sen jag kom till Arkansas.... I fredags efter skolan hade vi ingen game eftersom den var på torsdagen denhär veckan. Så efter skolan så kom Elaina och hämtade oss och vi for till her place, in a small town called Lynn (pop: 315) . På kvällen satt Elaina, Rachel, Marianna, Jag och Nathan och kollade på the hunger games... Gillar inte den alls!!!! USCH!!! Anyhoow, sen så sov jag och Marianna över at theirs'. Sen på morgonen så lagade deras mamma världens godaste amerikanska pannkakor till oss. Provade dem med alls möjligt, från peanutbutter till smör och sirap. De andra hade sina pannkakor neddränkta i sirap, skulle snarare säga att de åt sirap med pannkakor, hahah!! Hursom, sen så fixade vi lite inför kvällen för då kom massa kyrkmänniskor över och vi hade en bonfire med massa god mat, sweets och SMORES!! Älskar smores och fattar verkligen inte varför vi inte har det i Sverige. Sen efter maten då jag var fullproppad med mat så for vi iväg på en hayride. Man sitter på hörutor i ett släp och kör runt, hur mysigt som helst! Efter hayriden körde vi pigi... nåt, det är typ som kurragömma fast att man går och skriker lekens namn när man blir hittad oså får man en sign och får gömma sig igen. Jag och syster blev typ aldrig hittade, den ni! Det bästa men kvällen var nog att det var svensk sommarkväll väder, hade värsta summer-feelings medan alla klagade på hur kallt det börjar bli.... Sen var det sent så vi gick och la oss.

På söndagen gick vi upp tiiiidigt och for till kyrkan (first time for me). Det var dötråkigt... Förutom när vi sjöng, det gillade jag faktiskt! Sen så höll jag och syster på att asgarva när prästen höll på å ba "WHERE DO YOU THINK YOU GOT THE HOT DOGS FROM YESTERDAY? GOD GAVE IT TO YOU" och han va röd i ansiktet och såg så himla arg ut.... Awkward. Sen efteråt åt vi en fet brunch, Jag åt typ som om det inte fanns nån tomorrow!!! Efter det så fick vi skjuts hem och väl hemma så chillade vi....

 

 

 

Jag och syster grillar korv

Typical american breakfast, LOOOVE IT!

Elainas backyard

My smore

Fooood

Me, giving some lööw to Elaina's puppy

Church......

Jennifer, me, Marianna & Rachel

Y'all will never understand this pic!

 

 
Me, sis and their puppies.

 


RSS 2.0