I'm dreamin' bout a whiiite chrismas!

Idag så är det julafton här i USA och gissa vad.... DET SNÖADE PÅ JULAFTON ;) Nuär det snöstorm och grejer här, det åskar och snöar samtidigt... First time I ever see that! För Marianna, my sis från Italien så är det första gången hon går ut i snö och gör en snögubbe och hon har typ bara sett snö en gång i hela hennes liv, så det var en biggie för henne :) Ska jag vara ärlig så saknade jag snö lite, I guess I needed to see it to realize I missed it! Men jag hoppas den försvinner snart ändå för jag hatartycker inte om snö så mycket...... hah!
 
 
Jag och sisi yesterday when we opened our present (we got to open one present 24th) before we went to the steele's house for christmas eve... I made "Swedish meatballs" and my sisi's family who's visiting made real Italian pizza and we brought it (det va knytkalas), and then we played spoon and just talked.. I had a good time!
Today morning when we opened gifts, It's my sisi, me and her mom in the pic :)

Skriv något sött!
Postat av: Rita

Ååååh så härliga bilder med snön!! Älskar den första å andra bilden, så himla härliga! :D vilken himla tur att ni fick snö, så himla stört att det kom snö från ingenstans just på julafton ju!! :O

Vad kul det är att läsa din blogg!! Har glömt bort att göra det, jag ska vara ärlig, men nu jäklar ska jag bli en trogen läsare som går in och tittar varenda dag! ;)

KRAMAR Rita, och gott nytt åååår!! Du får lägga upp ett inlägg snart om hur du firat nyår!! :D <333

2013-01-01 @ 20:37:19

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress?

Har du en blogg?

Skriv något sött!

Trackback
RSS 2.0