Ef Xmas party

Skrev precis ett långt inlägg oså försvann allt -.- ska försöka skriva ett lika långt!!

Okej, igår så vaknade jag, tittade på julkalendern (löw it), väntade på att italienarna skulle vakna. Sen for vi till Ihop och åt brunch, sen till Jonesboro för Julhandel... Jag och syster köpte en till present till både Vmamma och Vpappa, fick även med mig en tröja från VS ;) sen köpte vi en liten present till dirty santa, vi köpte alla samma sak... En texting dictionary!

Sen åkte vi till en kyrka där min IEC höll julfesten. Vi åt och åt (vi är i USA, daah?) sen så hade vi dirty santa. Jag, Carla och Marianna satt och asgarva för alla presenter var så stora och välinslagna jämfört med våra hahah!

Reglerna va att man tog en nummerlapp, och i ordning så gick man upp, tog en present, öppna och visa alla, sen gick nästa och om man gillade nån annans present fick man ta den oså fick den ta en annan present. Var askul!! Jag fick en T-shirt efter massa bytande. Sen pratade vi med alla andra utbytisar, är rätt kul att höra om allas upplevelser för tro det eller ej så är de alla väldigt olika!


Idag så gjorde vi jul cupcakes och pratat om livet.... Söndagar nivet!! Sen åkte Carla från Italien tillbaka till sin värdfamilj bara för att hon måste till skolan och göra finals sista veckan, men hon kommer snart tillbaka eftersom hon som sagt inte trivs hos sin familj och ska byta :)


Skriv något sött!
Postat av: Ritizzz <3333

Du suktas inte lite med näst sista bilden... cupcakes har jag aldrig ätit, hahah så jäkla efterbliven :P

2013-01-01 @ 20:39:49

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress?

Har du en blogg?

Skriv något sött!

Trackback
RSS 2.0