Football cheer 12'

Jag saknade football season lite så tänkte lägga bilder och skriva om football cheer 12' ;)
 
First pep rally
First away game
Skulle va first home game, men blev cancelled
real first home game
Pep rally 5 AM
Homecoming
Senior night
Playoff round 1 (Mot Rison)
 
Sen vann vi round 1, vilket var väldigt stort så det dekorerades en del i the hallways ;)
 
De vi körde round 2 mot hette Strong, så då sa vi "They're strong, but we're stronger".... Vilket vi faktiskt va!
Vi cheerleaders fick "surnames", jag va vivacious... True that lol
 
Vi vann både round 2 i Strong och round 3 i Murphisboro... I Murphisboro så fick jag även uppleva att en helikopter landade ner mitt på football field innan gamen och gav the gameball till domarna för att sedan lyfta igen, rätt tuff upplevelse måste jag medge!!
 
Sen var det dags för round 4 in Junction  City, på Louisiana stateline... Det va semifinalen och det va första gångnen på 40 år som min skola kommit så långt så vi hade en pep rally dagen innan in the beatels park!
 
This is how fun I think cheeleading is, lol!
 
Så dagen efter var det dagen med stora D, vi åkte från skolan vid 12 med charterbus..´Vi hade en bajjamajja i bussen!!!! :D Sen var vi väl där, nästan i Louisiana! Vi Hade inte på oss leggings eller warm-ups.... Bara uniform med bara ben i slutet av november, nästan december..... Tyvärr så var vi inte tillräckligt starka och förlorade och football season var officiellt över & alla grät :/ Jag älskar verkligen football och saknar det riktigt mycket (därför jag skriver detta inlägget lol)!
 
Aja, hoppas det va kul att läsa!

I'm dreamin' bout a whiiite chrismas!

Idag så är det julafton här i USA och gissa vad.... DET SNÖADE PÅ JULAFTON ;) Nuär det snöstorm och grejer här, det åskar och snöar samtidigt... First time I ever see that! För Marianna, my sis från Italien så är det första gången hon går ut i snö och gör en snögubbe och hon har typ bara sett snö en gång i hela hennes liv, så det var en biggie för henne :) Ska jag vara ärlig så saknade jag snö lite, I guess I needed to see it to realize I missed it! Men jag hoppas den försvinner snart ändå för jag hatartycker inte om snö så mycket...... hah!
 
 
Jag och sisi yesterday when we opened our present (we got to open one present 24th) before we went to the steele's house for christmas eve... I made "Swedish meatballs" and my sisi's family who's visiting made real Italian pizza and we brought it (det va knytkalas), and then we played spoon and just talked.. I had a good time!
Today morning when we opened gifts, It's my sisi, me and her mom in the pic :)

Cheer party 12/19

På onsdags kväll gick jag på cheer party.... Det var EXAKT som i filmer, alla prata på engelska, amerikanska julsånger, amerikansk mat, dirty santa (vi exchangade ornaments), massa snack etc etc :)

I had a blast! + att jag fick världens bästa ornament, fick en ornament med en bild på hela cheer-teamet på ;) sen så fick vi en present av the leader of the cheer-team, presentkort på sonic, godis + en ornament :)


Ef Xmas party

Skrev precis ett långt inlägg oså försvann allt -.- ska försöka skriva ett lika långt!!

Okej, igår så vaknade jag, tittade på julkalendern (löw it), väntade på att italienarna skulle vakna. Sen for vi till Ihop och åt brunch, sen till Jonesboro för Julhandel... Jag och syster köpte en till present till både Vmamma och Vpappa, fick även med mig en tröja från VS ;) sen köpte vi en liten present till dirty santa, vi köpte alla samma sak... En texting dictionary!

Sen åkte vi till en kyrka där min IEC höll julfesten. Vi åt och åt (vi är i USA, daah?) sen så hade vi dirty santa. Jag, Carla och Marianna satt och asgarva för alla presenter var så stora och välinslagna jämfört med våra hahah!

Reglerna va att man tog en nummerlapp, och i ordning så gick man upp, tog en present, öppna och visa alla, sen gick nästa och om man gillade nån annans present fick man ta den oså fick den ta en annan present. Var askul!! Jag fick en T-shirt efter massa bytande. Sen pratade vi med alla andra utbytisar, är rätt kul att höra om allas upplevelser för tro det eller ej så är de alla väldigt olika!


Idag så gjorde vi jul cupcakes och pratat om livet.... Söndagar nivet!! Sen åkte Carla från Italien tillbaka till sin värdfamilj bara för att hon måste till skolan och göra finals sista veckan, men hon kommer snart tillbaka eftersom hon som sagt inte trivs hos sin familj och ska byta :)


Money money money...

Today started with me oversleeping, woke up 7:45 and had about 5 min to dress and stuff and then Hdad drove the vehicle as fast as he could (he's a slow driver) and we were at school 8:00 precisely, right when the bell rang, lol!

After first period everyone went to the square and we got our groups and then we just had classes bout how to make spending plans etc etc... At lunch we got hot dogs, cookie, chips and juice ;) yum!

After lunch, we went to the gym for having "mall of life" and we got told bout the rules and all that things we had to know. It was so much fun cause we did the thing we had to do very fast and then we just talked with ppl... When we were done there me and Marianna ride on Rowdy and Jacobs shoulders to our lockers, hah! Then we just chilled last period...

At home I ate some lussebullar from the day before (yeah I baked some whf my Vmamma) and skyped with Rita, whom I miss so much!! Theeeen, we went to the game, cause we had to cheer -.- I don't really like basketball season, MISS FOOTBALL SO MUCH!!!!

Then Carla from Italy, who's my Hmoms IEC kid, came over cause she has had problems with her Hfamily so she'll stay here the whole weekend now and come over 4 Xmas break. And my Hfamily is looking for another family for her meanwhile :)


Long time, no see

Har inte uppdaterat alls på typ en månad!!! När jag får tid ska jag skriva om min California trip + vägen hem... Har vart i Texas också nu!!! Sen måste jag skriva om the NBA basketball game som vi gick på i Memphis.... GLÖMDE MIN FÖRSTA THANKSGIVING JU, sen måååste jag skriva om förra onsdagen då vi for till little rock (state capital) med choir class och hade konsert, så åkte vi till park plaza och shoppade lite innan.... DET VAR APKUL, och på skoltid ;)

Jaa, mycket som händer här ;)


Saker jag kan bocka av min to do list


Just bc I have a blanket with myself on ;)

Fick en tidig julklapp av min Vmamma, LOVE IT!!

Igår skulle jag plugga kemi men somnade och vaknade imorse och ba I'll FAIL!! Så Vmamma ba stanna hemma, ni kan gå till skolan efter lunch x) så snart ska vi fara till skolan (12:08 här) och jag ska ta mitt test >.<


Christmas parade

Idag efter skolan var det X-mas parade och since vi är cheerleaders så var vi med.... Vi och football players åkte runt, vinka, sa merry Christmas till folk, kastade godis till dem och ändrade några cheers till jul cheers osv. Det va kul, men kallt för vi va självfallet tvungna att va barbenta...


Wester

Något jag absolut inte saknar hemma i Sverige är vädret!!! :)

Jag menar... Kolla och jämför själva;)!


Football season is officially over

Som ni kanske inte vet så var min high school med på football playoffs och spelade ett väldigt bra year, vi kom ända till semifinalen som vi spelade igår mot junction city som har vunnit obesegrade 2 år i rad. Well, det var en tuff match som vi tyvärr förlorade :( Men jag är iallafall stolt över teamet, 3a i Arkansas är inte allt för dåligt!!

It's just that I can't believe that I may never be cheering for another football game :/ I really really love football!!

I will never forget bobcat football 2012!

 


RSS 2.0