4 AM

Är hemma igen nu efter en UNDERBAR kväll med Debbie, Nikki, Marianna, Alessya och hennes Vbror som jag tyvärr inte minns namnet på.

Klockan är 4 AM och jag måste sova så att jag kommer upp imorgon bitti, skola nivet! Har massa bilder tagna med systemkameran, de kommer upp så fort jag har tid över ;)

Ps. Nu har jag även varit i Missouri, en stat mer hehe ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/932729/images/2012/pic_503f2b8dddf2b37b6300000a.jpg" class="image">


Poison

Min Vmamma är ASCOOL!!! Vi fick gå ifrån skolan tidigare för att vi nu ska åka till Missouri på Poison's KONSERT!!! Det är jag, Marianna, vår Vmamma, en annan italiensk utbytesstudent och hennes Vmamma!

astagggggaaaad!!!


Parade in pocahontas

Idag efter skolan så hade jag och Marianna en timme på oss, sen skulle vi möta upp Rainy och Danielle... Jag ville kolla på killarna medan de hade fotbollsträning men Marianna ville inte, hehe ;) Sen åkte vi till pocahontas med Rainy och Danielle, väl i pocahontas så möte vi upp resten av cheerleadersen, vi åkte flak och cheera... FAN VA KUL DET VA!! Sen åkte vi till en festival och körde "dunk the cheerleader", det va askul men jag ville inte bli dunked!!! Det var asskön stämning på festivalen, country musik och allmänt south... Jag älskar south!!! Sen åkte vi hem med Angel och Adyssia, vi var väl hemma typ 10?? Sitter och lyssnar på musik just nu och är glad över mitt liv, för jag mår verkligen bra just nu!!

Juste!!! Idag på government så sa Mrs. Smith att jag skulle till the Office och jag var så jävla nervös och ba "shit vad har jag gjort" oså när jag va där sa de att jag skulle till rektorns rum, jag ba "OMG tänk om jag får veta min grade" och gick in oså fick jag veta att JAG ÄR EN FREAKING SENIOR!!!!! Det innebär att jag får graduate och göra alla roliga senior saker!!!! Har vart riktigt nervös över dethär, för min skola ville kolla så att jag hade alla ämnen som jag behövde för att bli senior, så att mitt diplom skulle va äkta och inte bara paperwork (that's how she said it) :p

Bilder:

 


4:45 AM

HADE EN MARDRÖM PÅ ENGELSKA NYSS.... JAG DRÖMDE PÅ ENGELSKA (mitt namn uttalades tillochmed Vajlet) .....!!!! I THINK I'M ABOUT TO DIE, DRÖMMEN VAR SÅÅÅ SCARY :(

Jag, Vmamma och Marianna var på banken och väntade på vår tur oså var det en galen människa där... Han frågade om mitt namn och jag sa Violet... Sen ville han visa massa bilder till mig och han visade massa bilder och på VARJE bild fanns mitt namn med... Jag berättade allt till min "familj", min Vmamma sa att det var nice of him to do that och sen lyssnade jag på musik och bara satt med min "familj".... Sen var det vår tur och då stod han före oss och så vände han sakta på huvudet oså var det svart runt hans ögon, som när man gråter med mascara nivet... OCH MITT NAMN STOD DÄR!!!!!! Oså hör jag hans skratt i mina hörlurar. Och han ba "just think about the things I can do to you and your name" och jag ba "Fuck you" och peka FU rakt i hans fejja och han ba "and all the things I wanna do to you in bed Violet.... BLOD BLOD" och hans röst va asmörk och läskig som en tvättäkta skräckfilm och rösten kom från mina hörlurar!!! Och hans ansikte var helt vitt och han va helt svart runt ögonen och mitt namn stod där!!!

Måste somna om, har skola!! Men är seriöst skiträdd (ja, jag är lättskrämd när det gäller drömmar)


Welcome meeting

God morgon!! Igår var vädret riktigt dåligt... Trodde jag var i Sverige när jag kollade ut! Sen så vart det strömavbrott så vi hade ingenting, därför så gick vi till donken (Vmammans jobb). Det regnade och regnade och regnade så jag satte på mig kofta och jeans, MEN när jag gick ut så var luften seriöst som en bastu!!!! I donken fick vi en sallad och kaka, hehe!! Sen fick vi skjuts hem efter nån timme typ och när vi kom hem så var strömmen tillbaka, jag och Marianna skrek och va asglada.... Jag vet, vi e töntiga!! Anyhow, vi städade lite och jag gjorde min laundry medan vi väntade på att Vmamman skulle komma hem och vi skulle fara till välkomsmötet. och från ingenstans kon våra IECs och ba "Debbie called y'all and said to you that we're gonna give you ride" men Vmamman hade inte ringt så vi var confused!

Men vi bytte om snabbt och åkte till en restaurang där vi mötte upp 4 andra utbytesstudenter från norra Arkansas/södra missouri området, det var 3 från Italien, en från tyskland, en från Thailand och jag :) När vi skulle äta så satt alla utbytisar och åt och mitt i så sa vår IEC att vi måste be och tacka för maten och att de flesta värdfamiljen gör det, I'm not used to that... Har ALDRIG gjort det hos min Vfamilj! Min Vfamilj är inte sådär super religiös... Vår IEC bara pratade och pratade och pratade, vi gick igenom EXAKT samma information som på informationsmötet i Sverige i maj! Så det var långtråkigt... Sen så gick vi hem och italienarna och tysken hälsade på oss. Sen var de tvungna att gå för de hade en long drive. Sen åt vi pop tarts och gjorde inget speciellt direkt... La mig typ halv 4 och vaknade nu, 12!

Här har ni en bild på en DUBBEL regnbåge som showed up efter all regn!


En månad i USA

Godmorgon!!! Igår var det exakt en månad sen jag flyttade till USA... Det firades med att jag och Marianna gick till back to school dance och jag dansade my ass off!! Sen gick vi på "fest" med Natasha och hennes kompisar, känns riktigt konstigt att de kör!! Vi kom hem runt 12 tiden och jag var helt död på soffan, literally!

Jag och Marianna when we're getting ready for the back 2 school dance ;)


4 days of high school

I tisdags var det scrimmage, det är typ som en övnings match. Så då fick vi cheera, det var kul! Dock så var det dövarmt!!!! Sen så vart det en skola där som hade gul och blå som skolfärger, the swede school kallar jag dem!!

Igår efter skolan vart det Skype och så sprang jag lite, sen åkte vi till mc donalds (Vmammans jobb) och åt middag.

Idag efter skolan lade jag mig på gården och solade och när det blev för varmt hoppade jag i poolen sen somnade jag i solen, är verkligen supertrött!!

Okej, skolan då? Det går helt ok! Känner mig fett mobbad men det blir bättre och bättre för varje dag dock. Skolan jag går på är väldigt liten och skolan är MINST SAGT precis som i typiska high school filmer!! Cheerleaders är bitchiga och horiga, det är asmycket drama och backtalking!! Och i min matteklass som är den svåraste (är typ som matte C) är alla geeks! Jag trivs inte superbra i skolan ÄN men jag bara glider! Skåpen är dösvåra att öppna!!! Man måste typ först snurra höger sen vänster och passera nummret en gång och sen höger igen, weird!!!! Jag kan dock öppna mitt skåp ibland!!! Och imorn är det FREDAG och HELG och även back to school dance, vet dock inte om jag ska gå!

Juste, idag kom jag på, från ingenstans att allt jag hade på mig var amerikanskt!! Hehe, like an american ;)

Aja här får ni bilder från the scrimmage, skolan osv.osv.


High school

Herregud viiilken dag!!! Började med att vi åkte till skolan så vi var på plats 7:30, tidigt jag vet! Men vi, cheerleaders skulle repetera (Jag och Marianna missade ju träningen då vi var i Little Rock) och vid 8 kom alla till skolan och vi skulle "välkomna dem", hahahahah... Lite kul då jag är den nya! Så vi stod där och cheera in alla och sen skulle alla pratapratapraaata osv... Sen så fick vi göra vår "show" som skulle representera anti mobbning eller nåt... Sen så skulle vi till våra homerooms, Angel visade oss vägen! Vi var tvugna att ha cheeruniformen till noon :/ Sen efter 4th period så bytte jag och Angel om och sen drog vi till kafeterian och åt lunch, jag hann dock inte å äta klart för lunchrasten var WAY to short!!
 
Lektionerna var helt OK, mitt schema blev lite utav en överraskning idag också... Jag ska byta ut några saker! Kände mig förövrigt seriöst som en lost puppy, helt ensam skulle jag hitta till massa klasser men alla hjälpsamma amerikaner hjälpte mig, I loooove americans! Sen så måste jag tillägga att jag fick värsta ruset när the bell ringde för det var EXAKT som i amerikanska filmer!!!
 
Och jag åt inte lunch helt själv!!!!!!!!!! Är så jäkla glad över det, vet ni hur länge jag har fruktat det????
 
Och många va intresserade av mig och Marianna eftersom vi är coola foreigner... Nån frågade om vi har farms i Sverige??? Sen så fick jag prata svenska i en klass och alla va fett impade, så himla kul!!! En tjej i min government klass var jätte excited över att prata med mig för att jag va utbytis, så himla gullig!!!!!
 
Efter skolan åkte vi och köpte saker vi behöver i klasserna och sen så åt vi pizza på larry's FYFAN VAD GOTT!! Och ni som inte har testat desert pizza, U HAVE 2 TRY IT!!!!!!! Juste, vi hälsade på en annan italiensk utbytesstudent här som min Vmamma är IEC åt!
 
Jaaaaa... Vad kan man mer säga??? Vi fick 203942307523057 papper från skolan som Vföräldrarna och jag va tvugna att fylla i och nu är det fixat ;) Och klockan är typ 12 nu............... Måste sova så jag kommer upp imorgon, ska byta klasser och fixa massa, god bless U PUSS

First day of high school

Jag vill inte ha uniformen!!!!!


Shopping

I'm baaack!! Har haft en riktigt bra helg i Hot springs och idag vart det shopping i Little rock. Jag ÄLSKAR deras mall :D


Magic springs

Åt världens vidrigaste frukost, nåt ASSÖTT med en frappuchino, USCH! Anyway, idag var vi en park som heter Magic springs, det är som typ grönan fast att den har vatten rides också!
Hade det riktigt kul! Sen efteråt gick vi och åt i en japansk restaurang, jag fick äntligen äta lite sushi och lite annat roligt. Var askul för de lagade maten framför en, asså typ på bordet!! Sen så skojade han asmycket med mig, han gav mig en lökbit (WTF?), låtsades hälla salt i mitt vatten osv osv. Sen så måste jag tillägga att amerikaner är så himla snälla!!! Alla som vi delade bord med var verkligen astrevliga och alla pratade och de verkade intresserade av att jag och Marianna var utbytesstudenter. Alla är sjukt trevliga, tex de som jobbar i affärerna, skolan osv, osv. I love it here!!

Sen gick vi till mall, har köpt ett par nya converse bara för att de var så billiga (30$), min Vpappa har tjatat länge på att jag behöver nya för de jag har med mig till USA är helt sönder nu, det är ett fett hål runt ena skon typ... Kan visa sen :)

Hotellrummet här är asroligt för de har en kaffemaskin i badrummet, jag och marianna skrattade så jäkla mycket åt det igår!! Jag menar, ska man dricka sitt kaffe medan man bajsar eller?? Bjussar på en bild också, kommer fler när jag är back "home" ;)


Pep rally [check]

Pep rally gick superbra!!! Var dock lagom pinsamt när de ropade upp mig och berättade att jag va utbytesstudent och pekade ut mig osv. USCH!

Men nu ska vi fara till Hot springs på vacation så kommer inte uppdatera under helgen (om jag inte får tag på WIFI), men vi hörs på söndag ;)

Angel, Marianna, jag och Adyssia innan pep rally :D


Shopping

I onsdags kom min Vpappa hem så igår efter practice skulle vi till en vattenpark med ruchkana och grejer men det var stängt för the season... Sååå vi åkte till min Vpappas gamla college och kollade lite där, var ascoolt, jag vill stanna kvar här och fortsätta på college!!!!!!!! Anyhow, så efter det drog vi till en italiensk restaurang och gu vad jag har saknar spagetti med köttfärssås!!!! Sen efter det åkte vi till jonesboro och shoppade lite, hehe ;) sen blev det en frappuchino på starbucks. Sen när vi kom hem tog vi ett kvällsdopp jag, Marianna och Vpappan. Sen efter det myste jag och Marianna med pop tarts och packade inför helgen för idag far vi till hot springs!!! :D
Jeans från American Eagles, plånbok från Guess och bikini från hollister ;)


Min coola hemnyckel


Chacha bloggen

Jag har inget speciellt att skriva om men Sara tvingar mig att skriva ändå... Så idag vaknade jag 7:30 för att dra mitt feta ärsle till cheerpractice, vi repeterade inför pep rally som är på fredag. Efter det så satt jag och fetta mig med italienska bakelser, Marabou (like a swede) och pop tarts ;) sen skypade jag lite med min mami och seeen bestämde jag mig för att träna lite, så sprang och körde styrka, like a man!!! Nu har jag duschat och nu ringde Sara så nu skypar vi, hehheheheh!! Bilden är tillägnad till Sara!!!! ;);));)))


Arkansas news

 
Hehe ja fixade filmen från när vi var med på TV and here it is!! De sa dock Danmark istället för Sverige, vi var faktiskt två swedes!!!! Jag vet att jag inte ser sådär superbra ut men jag hade dygnat + flugit + gråtit och innan dansat på the goodbye dance... Det säger pretty much itself!! Aja, enjoy!! ;)
 
 
Hela gänget at little rock airport!
 
Någon från Spanien, Clara från Italien, Amalia från SVERIGE, Marianna från Italien, Nikoline från Norge, Jag och Paula från Tyskland!!
Bakom oss står värdfamiljerna ;)

Hej

Nu ska jag vara ärlig... Jag har haft en riktigt dålig helg! Vi har inte gjort nåt alls!!!!!! Och det har gett facebook, skype osv. osv. så mycket mer tid vilket har gjort mig homesick + att det har hänt lite grejer! Jag har aldrig riktigt vart homesick, inte såhär... Å andra sidan har jag inte vart borta såhär länge och såhär långt bort från min mami... NÅNSIN! Idag har jag varit i det stora landet i 4 veckor!!! Hela helgen har jag hållt inne tårarna och igår ville de verkligen ut... Efter cheerpractice när vi kom hem skypade jag lite med Emma och sen när jag skypade med min mami så bara pressade de ut... Jag grät och grät och grät! Sen så kom Marianna och vi pratade lite och sen gick vi ut med hundarna, det var så skönt! När vi kom tillbaka kom två tjejer från vår skola och började prata.... och vi fick kompisar, hahahha!! Nej men sen kom vår Vmamma hem och då hände det lite saker som jag inte vill ta upp här och då började tårarna rinna igen!! Och sen beställde vi hem pizza och åt de med brownies och sen umgicks jag med Marianna hela kvällen. Vi satt och skrattade åt ingenting typ hela tiden.... Vi är rätt lika i personligheten!

Jag trodde aldrig att jag skulle säga dethär, men.... Jag längtar tills skolan börjar! För då kommer jag vara upptagen med det hela tiden och får förhoppningsvis vänner och jag tror saker och ting kommer bli bättre då :)

 
Men jag vill inte hem, jag ska klara av dethär ;)!
 
Jag och Marianna... Visst är vi inte lika?? Alla säger att vi ser ut som tvillingar och systrar?? Å vår IEC kunde inte skilja på oss?!?

Svar till Michelle

 
Hej Michelle!
Nej, jag är nybörjare! Tack så mycket, vad glad jag blir :D Kram

Walmart

Idag har vi seriöst inte gjort nåt alls..... Vi har kollat på typ 4 filmer, förutom det? Jag och Marianna GICK till Walmart... Jag gillar verkligen att bo i en så pass liten stad att jag faktiskt kan gå till Walmart på Max 10 minuter!!! Där köpte jag USA flipflops som jag kan ha "hemma", för alla går med skor innomhus och jag tycker inte om det!! Sen fick jag med mig en ring och ett par örhängen då jag inte har med mig några smycken alls från Sverige!! (kom precis på att jag glömde mitt armband från snö hemma :() Sen sprang jag också på löpbandet som vi har här "HEMMA"!!! Kan inte skriva mer för jag å marianna ska äta pop tarts och tvätta våra kläder, hejdå!!!


I <3 poptarts

JAG ÄLSKAR POPTARTS!!!!!! Hejdå.


I miss the camp

Don't get me wrong, jag har det hur bra som helst här och alla är super snälla!! Men jag saknar campet och alla där!!! HAHAHAH, kan ni se mig på bilden?? Jag sitter längst till höger längst fram på det översta sträcket på F'et :) har min lemon gula lincoln t-shirt på mig! Bredvid mig har vi Emma med Sverige tröja och bredvid henne har vi Amalia ARKANSAAAS!! :D

Smell y'all later!


Dag 3 i Arkansas

Igår blev en ganska lång dag! Jag har märkt att jag lätt blir rastlös nu efter campet! Orkar inte sitta vid datan heller för ingen svarar på Skype! Men iaf så gick vi först till skolan och träffade cheer laget och fan va grymma de var!! De gjorde vålter och grejer!!!! När vi kom hem igen så gick jag och Marianna och badade lite i poolen, det var lite för varmt dock, brände mig under fötterna när jag gick på marken!!!!!!!! Sen när min Vmamma kom hem så sa de att vi skulle åka till jonesboro för lite shopping så vi duschade och sen begav vi oss mot the mall i jonesboro. Vi åt en fet pizza innan vi började gå runt för enligt min Vpappa kan man inte shoppa på tom mage, hahah!!! Fick med mig en tröja från hollister och ett par gympaskor så nu kan jag börja springa ;) dock så har de inte Forever21 här och det verkar inte som om de har A&F heller :/ har iallafall min A&F kofta från Boston, hehe (A), sen påväg hem åt jag på taco bell för första gången, har läst så mycket om det stället på andra utbytesbloggar... Sen så kom vi hem och jag och Marianna försökte att kolla vidare på the switch men vi var båda super trötta så vi gick och la oss istället! Idag ska jag till skolan och skriva in mig i klasserna för han som fixade det var inte där igår och sen så får vi se vad som händer ;) På bilden ser ni katten Tom, hur gullig är han inte?


Cheer!!

Var i min high school idag!! Träffade cheer teamet och de va grymma!! Marianna ska också cheera. Vi fick 3 uniformer, vi fick dock en annorlunda för vi var för smala för den andra, Hahah!! Förutom uniformerna fick vi träningskläder och pompoms och lite annat.... Visar en bild på uniformerna än så länge :)


Camp ---> Arkansas

Okej NU ska jag berätta lite om söndag-jag åkte till Arkansas!
 
Söndag - Vi åkte till Burlington for shopping, jag köpte strumpor och underkläder från VS!! Tänkte köpa nya converses också eftersom mina som jag tog med mig har blivit HELT förstörda efter commando hiken, men var inte säker på om jag ville ha ännu ett par, så vi får seeee!! Sen åkte vi hem och hade the first volleyball game, vi (lincoln) vann alla matcher ;)
 
Anna från Sverige, jag, Whitney från Australien och någon från Norge
 
Måndag - Vanliga lektioner och efter det så gick jag, Anna och Nanna på commando hike. Efter det hoppade vi alla in i en river och simmade tillbaka, YOLO! Sen gick jag och åt blöt och äcklig.. JA, fick massor av blickar! Efter en dusch så åkte jag och Emma till Wallmart och köpte lite goooodis! Skulle köpt en addapter egentligen men hittade ingen "normal"..... Sen var det hypnotiserings show, asballt att det verkligen funkar, jag trodde inte på sånt förut!!
 
Emma och jag, alltid lika snygga.... Påväg till Walmart I EN GUL SKOLBUSS!
 
Emma utanför Walmart
 
Någon från Taiwan, jag, Emma, Nanna, Anna och Malin från Sverige och Pei-Hsien från Taiwan precis efter showen.
 
Tisdag - Vanliga lektioner och efteråt så gick jag och Emma på Yearbook och såg förra årets slideshow så det var rätt chill. Efter middagen så gick vi och spelade softball (jag fattar fortfarande inte reglerna) Sen var det volleyball game igen och mitt lag (lincoln) vann again ;)
 
Jag, Emma och alla andra som gick på yearbook :D
 
Jag hejar på LINCOLN!!
 
Onsdag - Vanliga lektioner, efter det var det grillmiddag och efter middagen var det baseballgame som jag redan har skrivit om ;) Fattade inte reglerna så det var inte så kul men spiriten på läktaren var så himla härlig!! Sen så fick jag en boll också, vilket gör det hela ännu roligare ;)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna från Sverige, Kong från Taiwan, Emma, jag och Malin från SVERIGEEE ooooch bakom oss Carlo från Italien (HAHAHAH, såg inte honom förrän nu)

 

Malin, jag och Emma

Nikoline från Norge och Emma, Anna och Jag :D

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och Emma på the baseball game, I GOT A BALL!!!!
 
Emma, jag och Malin
 
Torsdag - Vanliga lektioner fram till 12 och efter det åkte min klass och de andra som lyckades placera sig på potterpoint tävlingen till BEN&JERRY'S FACTORY!!!!! Fast det har jag redan berättat om! Efter det var det volleyball final och VI VANNN!!!! Sen så uppträdde retourneesen, var SKITKUL!!
 
Anna och jag utanför Ben&Jerrys glassbil som de hade förr i tiden..
Hela Lincoln efter vinsten!!! Ser ni mig? ;)
 
 
Fendall is my giiirl, Fendall is my giiirl osv. osv. :D:D:D
 
Sen fotade Fendall oss senare också xD
 
Fredag och Lördag - Vi hade korta lektioner då alla önskade oss lycka till och sen så fick vi veta vilken buss vi skulle åka med. Sen så skulle alla säga hejdå, packa, checka ut, lägga bagagen i stora rummet osv. osv. Sen så hade vi goodbye dance och FYFAN VA KUL DET VAR!!! Svettades som en gris men det var värt det!!! Efter dansen så gick vi till överraskningen som var fyverkerier och det var helt AMAZING!! Sen så hämtade jag det sista från mitt rum och gick till stora hallen, där vi kollade på slideshowen tills alla började gråta och säga hejdå osv.osv. Min buss gick 12:30 och jag satt bredvid Amalia och pratade Arkansas hela tiden. Sen väl i Boston så försökte jag sova men fick inte så mycket. I flyget försökte jag också sova men det var lite för obekvämt för min smak! I Memphis gick det snabbt och flyget till Arkansas gick ännu snabbare. När vi kom fram bultade mitt hjärta!! Jag var dönervös!!!!!!!! Min värdfamilj var i samma byggnad och jag kunde träffa på dem närsomhelst!!!!! Sen skulle vi ner för trappor och DÄR VAR DEM!! Alla (jag, Amalia från Sverige, Nikoline från Norge och Paula från Tyskland) typ sprang ner och hälsade på våra värdfamiljer. Jag typ skakade sönder!!! Sen fick jag en present från min Vfamilj och en goodiebag från de som filmade oss.
 
Sen var det dags för den awkward bilresan hem!!! Haha, den var rätt awkward. Min Vfamilj skulle skjutsa hem en spansk kille också, han har samma IEC som mig och Marianna. På vägen bjöd de oss på mat och sen for vi vidare. När vi kom fram kom vår IEC typ direkt. Vi satt och pratade lite med dem också. Sen skulle de skjutsa hem spansken.
 
Sen efter det tog jag och Marianna en promenad i kvarteret och FYFAN vad jag svettades, det är skitvamt här! Sen åkte vi till walmart (som ligger typ max 10 min promenad harifrån)!! Ja, vi kan GÅ till walmart, hehe ;) Vi köpte lite mat och jag fick välja flingor. Sen efter det skulle jag och Marianna kolla på the switch och vår Vmamma hämtade glass åt oss, hon är så gullig!!!! :D Sen kollade vi och åt och sen somnade jag och sen vaknade jag efter ett tag och såg att Marianna hade sett det, oså pratade jag svenska med henne!!!!! Så vi bestämde oss för att sova då!!!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min klass, Lincoln east.... Faaast, inte hon längst till vänster!!

Emma och jag, lika snygga som alltid!

Jag, Amalia från Sverige, Paula från Tyskland och Nikoline från Norge väntar på flyget till ARKANSAS :D:D:D

Jag och Marianna i poolen :D:D

 
Igår (Söndag) - Jag och Marianna åt våra flingor och sen gick vi på en promenad, vi gick vilse!!! Sen hittade vi hem efter ett tag. Sen tänkte vi bada eftersom vi var dösvettiga. JAG ÄLSKAR POOLEN!!! Skypade lite med min mami medan Marianna skulle duscha och sen efter det kom min Vmamma hem från jobbet och vi for till Pocahontas och STORhandlade! På kvällen lagade Marianna italiensk pasta, det var sååå gott! Sen tvättade jag mina kläder, så nu har jag massa rena kläder, wihoo :D Men höll på å somna medan jag väntade på tvätten. Sen soooov jag!
 
Vaknade typ 7 idag och jag och Marianna bestämde att vi skulle gå upp 9 så det är en halvtimme kvar nu typ! Idag ska vi nog till skolan och skriva in mig (Marianna har redan gjort det), sen vet jag inte om jag ska få min cheeruniform idag eller nån annan dag..... Men det återstår att se, annars ska vi nog bara chilla vid poolen! ÄLSKAR MITT LIV

 

Buster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lucy och Buster... De är inte så lugna som de ser ut å vara på bilden!! Så fort man kommer in ska de hoppa upp på en och slicka en, speciellt Buster!!

 

Nu är klockan över 9 och jag ska äta frukost och leva mitt underbara Amrikanska liv nu, vi hörs!!


Jag och min double placement var med på Arkansas nyheterna idag!!!!

Som ryktat så filmades vi på little rocks flygplats och var sedan med på nyheterna på kvällen!!! Vi fick en goodiebag också ;) innehöll mest godis men även andra saker med den amerikanska flaggan på också! Första dagen här i Arkansas har varit AMAZING och jag vet att detta kommer bli det bästa året i mitt liv! Nu ska jag och Marianna kolla på film så vi hörs sen!!!


BOSTON AIRPORT

Nu är det dags!! Sitter på flygplatsen med Amalia som också är Svensk och ska till Arkansas och ett gäng andra utbytisar! Nu händer det på riktigt!!!! På kvällen efter sista dansen & surprisen så checkade vi ut ur rummen och träffades i stora hallen. Där såg vi en slideshow på hela campet och mitt i så ropade de upp bos1 och jag fick panik för jag kunde inte hitta några jag ville säga hejdå till! Sen slutade det med ett litet gråtkalas!!! Fast sen efter ett tag kunde jag inte gråta mer? Kände mig så kall då... Kommer sakna alla från campet så himla mycket!!! Detta var helt seriöst de 10 bästa dagarna i mitt liv!!! Nu börjar det bästa året i mitt liv.... Bara 1 timme 40 minuter kvar tills flyget kommer, sen mellanlandar vi i Memphis, Tennessee och sen far jag och Amalia vidare till Little rock, Arkansas och där ska jag träffa min värdfamilj.... PIRRIGT!! Har även hört rykten om att vi utbytisar ska vara med på TV!! Bådar gott, sov Max 20 min på bussresan till Boston och nu är klockan över 5 AM. Smell ya'll later in ARKANSAS!!!


Ben&jerry's FACTORY!!

Idag fick vi veta ganska mycket... Fick mina flygtider och även veta vilka som vann pluspoint tävlingen!! Min klass kom 2a!!!!!!!! Och 1-3:an fick åka på en trip till BEN&JERRY's FACTORY, AHHH!! Nu kom vi precis tillbaka efter att ha varit där! Åt ben&jerrys glass där (dah?), här finns det ton med smaker som inte finns i vårt kära avlånga land. Vi fick även en tour i factoryn som Ben & Jerry startade hela saken i!!! ;) & vi fick se en film om their history OCH vi fick äta glass på samma spot som de för lääänge sen sålde glass på!!! Juste, kanske inte har berättat om pluspoint tävlingen, men varje gång man pratar engelska och en lärare eller en retournee hör eller gör nåt bra/hjälpsamt så får man en pluspoint och klassen som fick mest vann då! Bilder -


My first baseball game

Kom precis tillbaka till universitetet efter att ha varit på min första baseball game!! Det var en riktigt fet känsla! Jag vet att jag inte uppdaterar så bra men det beror på att jag gör saker HELA TIDEN! I början så var det mycket free time så då hade jag tid. Jag ska försöka att skriva om söndag- framåt imorgon! Bilder - 1. Biljetter 2. Jag, Emma och Malin är taggade 3. Jag, Emma och Malin 4. Jag och Katochka från Italien 5. Lagets maskot dansar runt 6. Planen 7. Planen 8. Jag, Tiwa från Thailand, Mithra från Austria och nån random asiat 9. Jag, Tiwa, Susan min homeroom teacher och random asiaten 10. JAG FREAKING FICK EN RIKTIG BASEBALL!!!!!


RSS 2.0