I've met kenza!

Idag efter skolan gick jag å Salina till vår gamla skola och hälsade på lite, sen så skulle sofia och en tysk utbytesstudent som jag tyvärr inte minns namnet på åka till åhléns och träffa kenza så jag hakade på ;)


Godmorgon

Har installerat en app på mobilen, fattar typ såhär 0... Det kommer med tiden, har bråttom till skolan nu, börjar om 10 min och jag sitter å äter frukost (Y)... Ska ha redovisning på idrott :p

Dagens outfit:


Styrketest

Nu har den efterlängtade dagen kommit, jag ska göra mitt styrketest idag. Är något så sjukt nervös, enbenshoppen har förbättrats... Jag är stabilare och så men jag kommer inte så värst mycket längre än vad jag gjorde första gången, kanske ca 5 cm mer! Svarade precis på massa ankäter på aclregristret och nu känns det verkligen. Hoppas jag klarar testet bara!

Tänk på mig idag 13:00!!


över 7 månader sen nu... helt sjukt!!!


Paus

Ni kanske har märkt att jag har varit sjukt dålig på att uppdatera men nu ska jag nog ta och börja igen... Såg att det finns en blogg.se app nu också så jag kan ju uppdatera med mobilen också ;) OHAA! Sen har jag ju min minidata i skolan också, som jag faktiskt sitter och skriver med nu. Jag har hål nu, kommer ha det varje onsdag mellan engelskan och matten fram till våren då jag ska läsa biologi B med 3orna... Lite i förväg faktiskt eftersom mina klasskompisar inte ens har börjat med biologi A, hehe ;) Ligger dock efter i fysiken, läser just nu en snabbkurs på en termin och en timme / veckan. Sjukt! Men jag är rätt bra på fysik, iallafall hittills, ska nog satsa på ett MVG! :)

PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSSSS!

Lyckan som uppstår när man spelar badminton

Jag har länge funderat över hur det skulle vara att spela första gången med det nya korsbandet... Jag har faktiskt fantiserat jätte mycket om min comeback!

Nu är det iallafall gjort... Var bara med på uppvärmningen och lite i början av träningen när det gällde badminton. Jag var otroligt osäker och rädd i psyket (vilket jag verkligen måste jobba på), så jag stog bara framme och lyfte. Sen gick jag upp till gymmet och sprang & styrketränade (lite inför styrketestet faktiskt, hahah)... Tränade lite på enbenshopp också, hade lust att bara sätta mig ner och gråta, jag kan inte hoppa alls, när jag hoppar mitt bästa så tappar jag balansen när jag landar och när jag hoppar så att jag kan landa så är det inte alls långt... Känns som om jag gjorde bättre ifrån mig första gången jag körde enbenshopp (114 cm på det opererade & 130 cm på det friska).... Imorgon ska min SG mäta så då får vi se!

Hur som helst... Sen så gick jag ner och kollade på när de spelade matcher och när träningen var slut så spelade jag lite med Julia. Då vågade jag mer och allt kändes så mycket bättre. Jag missade och slog ner ett antal bollar men men, har inte spelat på över ett år så det är inte konstigt alls!

Att spela badminton var så mycket roligare än vad jag minns det som!!

Sen måste jag tacka alla söta människor som har funnits för mig och stöttat mig under min rehabilitering. Utan er hade jag inte spelat badminton idag, kärlek till er! <3


I badmintonhallens gym, överlycklig över att få spela badminton igen!

TAGGA!

Today's the day with a capital D!!!

Jag ska till badmintonhallen och testa på att spela badminton med mitt nya korsband..!!! I'll update U later..

LOTS OF LOVE!


Just nu.... Ät typ sådär SUPERTAGGAD!!

TAGGA!Nu är jag helt klar, dags för utgååång!!

RSS 2.0