Frukost time


Fest på en söndag? OHJA!


Hmm...

Mums!! Hur kommer detta sluta?? Btw, lägg märke till att jag har köpt root beer (=amerikanskt)

En liten ledtråd till vad som komma skall kanske?? Är ca 90 % att det kommer bli av nu och snart, VÄLDIGT SNART kommer jag kunna berätta vad det är :D


Höstlovet invigs med vit choklad-mousse

Den e inte lika god som den ser ut att vara... Belive me!!


Sträckt baksida lår

Idag på idrotten hade vi en dansliknande grej då vi körde mot varandra, två grupper... Lite "bring it on" aktigt... Då skulle man köra lite attityd i slutet och då skulle jag gå ner i spagat och efteråt så började det göra ont i baksidan och nu kan jag knappt gå utan att halta! Tur att det inte var det oopererade knäet iallafall ;)

Dethär känns MYCKET värre än när jag opererade knäet, då de DROG UT EN SENA FRÅN BAKSIDAN!!

Inte nog med att jag skippade träningen en vecka, nu måste jag vila!! Skaffa gymkort, träna upp konditionen och börja spela badminton igen står också på listan...

image description

Prommis

Tankerensare


Dåligdag.se

Okej... Just nu vill jag bara sätta mig i ett hörn och gråta!! Inte litterly men aa.. You get it!

Fick reda på att min kemilärare OCKSÅ ska sluta... Det är inte det värsta, det värsta är att vår nuvarande matte-vikarie skelettet ska bli vår kemi-lärare tills sommarn, he sucks!!

SEEEN hade vi matte med dendär vikarien och rektorn satt med eftersom ALLA har klagat på människan!!! ja men DÅÅÅ ska han anstränga sig, bättre men fortfarande inte tillräcklig, han ger oss några uppgifter vi förut haft + en stjärn uppgift (en svårare uppgift) och eftersom jag gjorde g uppgifterna förra lektionen så skulle jag göra den svårare uppgiften men fattar inte hur man räknar ut den så jag frågar vikarien och han kunde inte lösa den?? Han säger att han har varit civil ingegör och lärare i 10 år och kan inte lösa dendär uppgiften..... Och vi ska ha honom i kemi!!!!

K I L L   M E ! ! ! !


Take me backVill ha lite värme tack!!


Uppdate

Somnade trots byggarbetarna... konsigt? I don't think so, vaknade sedan vid 12, då jag på en timme åt lunch och drog mig till skolan och hade matte... Är sjukt sur för vi hade en mattelärare och hon var PERFEKT! Men nu har hon slutat och vi har fått ett levande skelett som lärare, vi har nu läst igenom halva matte C kursen och ska ha nationella nu innan jul tror jag... Hur ska vi lyckas med denhär läraren?? För första gången sen 7an känner jag mig osäker på matten!! Hur som helst, sen så pluggade jag lite fysik, har läst igenom halva fysik a kursen kom jag på också... Sen skulle jag sova, var så taggad på det men NEJ, då ska min granne ha fest... Hans kompisar är riktigt högljudda ska jag säga! Ok om det var en fredagskväll, men VEM har fest på en måndagskväll?? Så jag somnade ine förrän vid 1 och idag har vi utvecklingssamtal så jag är leeedig!! :)

I deserve to sleep!!

Nu har jag skrivit klart franska provet, det enda jag tänker på nu är mon voyage à l'Espagne... En av texterna jag satt uppe å förberedde inför igår, är faktiskt glad över att jag gjorde det för den kommer nog avgöra en del! Nu är jag skittrött och kan knappt tänka, skulle sova men några byggarbetare kom precis in för att fixa lite, vi ska ju få balkong... Så nu kan jag inte sova *SUCK* Jag förtjänar sömn :((((

Imorn får jag ta igen, är faktiskt ledig då!!


3:30

Nu är jag klar med franskan, ni får hålla tummarna, ska upp om 3 timmar för att sedan bege mig mot skolan och skriva provet och sedan återvända hem och SOVA!


Je suis très fatigue!!

DÖDA MIG, är så himla trött! Somnade 3 igår och vaknade ändå hyfsat tidigt och nu MÅSTE jag plugga inför franska provet som är imorgon... NEJ mena idag, klockan 8... Om 6,5 timmar alltså, USCH!! Kommer sluta med att jag knappt sover!!!

Och som det står på rubriken så är jag trött :( skrev "dormir = sova" på ett papper och fick för mig att jag skulle sova men nejnej, jag har en del kvar... FML!


Ansiktsmask + plugg = söndag

Sitter med ansiktsmasken på och pluggar lite franska, har mitt sista prov innan höstlovet imorn... JAG ÄR SÅÅÅ TAGGAD PÅ LOOV SÅ DET INTE FINNS, har liksom haft minst ett prov varje vecka nu... Hursomhelst så är det skönt att få ta hand om sig nu för jag känner mig riktigt äcklig och sliten, måste duscha!!! Det är dock jobbigt med franskan vet inte vad jag borde plugga på, det känns som om jag kan allt och när jag förhör mig så kan jag allt men det känns som om det är något som saknas för jag har inte pluggat alls... Fattar ni vad jag menar?


Våfflor med Sara


Sanningen om mina tankar om mitt knä

Jag hatar att ständigt vara rädd om knäet... När jag går runt ute och får en knuff, kan va en liten skämtknuff så blir jag rädd och tänker "tänk om mitt knä inte klarar av det", när jag spelar badminton och hoppar och landar på ett ben så tänker jag "tänk om mitt korsband går av igen"... Fysiskt är jag färdig rehabiliterad men inte psykiskt... Inte än! Denhär ständiga rädslan vill jag övervinna, det är svårt men jag ska göra mitt bästa!!


Spinning

Nu står ett spinningpass på schemat, intensivt också... TAGGA TIIILLLL!! Har träningsvärk i armarna nu också eftersom jag gymmade med Alexandra igår, vi satt och tog i i nån arm apparat och jag hade typ 35 kg!!!!! Jag är biff.

Nej, nu ska jag fixa mig inför spinningen ;)

image description

Hoppas mitt underbara knä klarar av det nu ;)

Kemi

Har kemi nu, världens sötaste figurer i boken... Så söta att jag döör!!


Perfekt morgon

Tog en ballong från bredbands bolaget också HEHE! Nu sitter jag och ska plugga lite francais för vi har vårt vanliga hål nu på onsdagar... WIHOO? Njaa, skönt att bara ta det lugnt... But still!

 


"It looks like you're a breakfast club or something"

Haha vi kollade på film nu på engelskan och ALLA har frukost från bredbands bolaget och läraren ba "it looks like you're a breakfast club" å sen ba "It's worse than you think it looks like"... Jag tycker att det ser bra ut! Hahaha, nej men nu fick vi rast så att vi kan avsluta vår frukost!

Innehåller:
1 äpple
1 macka
1 innocent fruktdryck
1 Reztart dryck

 

 


Frukost

På vägen till skolan träffade jag Christoffer som sa att bredbandsbolaget delar ut gratis frukost lite längre bort.... Det var behövligt säger jag bara!!! ;)


Fysik är min grej, verkligen


Gissa var jag är


Badminton<3

Spelade badminton idag igen, fast denna gång var jag med på den riktiga träningen.. Fast bara en timme då. Gissa vad! Människorna i den gruppen ville spela match mot mig för att de tyckte att jag var bra (de såg ju mig när jag spelade med Rita)!!! Det gjorde min dag, helt seriöst! Fast jag får tyvärr inte spela match riktigt än :/

Har märkt att jag verkligen ger allt på planen, det är som om jag inte ens har varit skadad?! *happyface*

Har förresten skaffat mig knäskydd som hjälper till lite, de gör så att knäet inte tar all belastning när jag spelar för jag landar en del på vänster när jag kör hopp-clear + djupa hopp utfall när jag ska ta nätbollar + att de håller mina knän varma = minskar risken för skador... Och ja, jag känner en STOR skillnad :)

Värsta badminton texten nu, åhh förresten så slog det mig att det är mitt korsbands 8 MÅNADERS DAG! Tiden går allt för fort! ;)


Sötast

Hon hittade en pinne, SÅ SÖÖT!


Ute med baby

Är ute med bebbun, rensar tankarna å så... Det gäller att passa på nu innan det blir allt för kallt :p just nu sitter jag mot ett träd och "solar", lite härligt är det även om det är mer molnigt än soligt :/


One day

Ska se one day med rita nu :D WIHOO!!


Ska ut å springa


Bilder

Okej nu är det så att jag har blivit antagen till dendär grejen :D WIHOO!! Det är dock inte 100 % att det blir så än så därför ska jag fortsätta att hålla det hemligt...  Men idag så skrev jag ut papper som måste fyllas i och nu återstår det bara att fylla i, scanna och skicka!! Sen så ska jag även välja några bilder på mig, det är typ det svåraste för jag har INGA.. och jag menar verkligen det.. INGA lämpliga bilder, hahah! Satt och kollade igenom bilder på mig typ hela eftermiddagen igår tills jag skulle ut och träffa en kompis :)

Får väl ta några lämpliga bilder i helgen, heheh!

Och jag lovar, inom en månad kommer ni säkert få veta vad det är om det nu blir av :)


Happiness

Jag orkade inte skriva mer igår eftersom jag blev så arg när jag skrev inlägget innan, svårt att förstå min ilska... I know, överreagerar lite men det gör verkligen ont i en när man sitter i min sits och får uppleva såntdär! Så nu tänkte jag iallafall fortsätta och skriva lite positiva saker!

Jag spelade som sagt badminton med Rita igår och jag är otroligt nöjd över min insats. Dock så känner jag mer osäkerhet på det oopererade knäet... Men jag ska köra med knäskydd för säkerhetsskull iallafall (båda knäna). Jag litar nästan helt på knäet nu och jag gjorde allt på banan, var dock för trött för att köra på helbana, dålig kondis & sjukt dåligt fotarbete som sagt... Sen så kändes det verkligen i armen att jag inte hade spelat på... ja, ett tag!

Känner verkligen i benen att jag har tränat lite hårdare än vanligt, jag har smått träningsvärk i magen, ryggen, skulderbladen, högerarm, låren & vaderna ;)

Tog några bilder också...

Här får ni en surv by moi ;) (pratar i första bilden så det ser lite failat ut, heheh)Såhär  trötta var vi efteråt... Jag var tröttare än Rita trots att jag hade spelat badminton i 20 min medans hon hade kört badminton + fys i 2,5 timmar...


kan inte fatta att tiden har gått så fort!! Nu, ca 8 månader efter operationen så har jag börjat att spela badminton igen!!


Ny klubb??

Spelade badminton på riktigt för första gången idag, alltså sprang runt på banan och verkligen kämpade... Blev dödstrött på 20 minuter, dåligkondis.se!! Spelade bara i 20 min också då min sjukgymnast sa att jag bara skulle spela så länge som jag orkade så att jag inte skadar mig på en gång bara för att jag kör på för hårt i början. Ska spela med en kompis nån gång i veckan tills jag orkar att spela i ca 2 timmar, då får jag vara med på träningen... Juste, jag ska spela i en ny klubb nu, för jag är helt förbannad på min förra klubb, där tänker de bara pengar, de frågade ALDRIG hur mitt knä mådde, det var alltid "när kan du spela igen?" USCH, den mest störande fråga nånsin... Sen spelade jag ju lite innan mitt styrketest och då sket de fullständigt i mitt knä och bara tjatade om vilken grupp jag skulle spela i och sa att de var tvugna att veta det DÅ och jag sa att jag inte visste och då säger de att jag måste betala varje gång jag kommer och tränar där om jag inte anmäler mig DÅ... Då visste jag inte ens om jag skulle klara av styrketestet + att jag kände mig sjukt osäker på knäet, då jag endast hade spelat i ca 5 minuter sammanlagt och det sa jag men de sket fullständigt i det... Skulle ju vara onödigt att betala för en termin ifall jag inte klarade styrketestet eller om mitt knä reagerade negativt på att jag spelade badminton!

Och de har dessutom lurat mig på pengar... Jobbade skit mycket på max förra året och jag fick jobbet via klubben och han sa klart och tydligt att man får pengarna på sitt bankkonto bara man gav sitt kontonummer... Fick jag mina pengar? NEJ! Har ca 1000 kr nu som jag bara får spendera på tävlingar eller på träningsavgiften (bara inom den klubben då) och jag ser inte poängen i att träna där nu när jag ändå inte ska satsa så mycket på badmintonen.

Den nya klubben som jag har tänkt att börja i bryr sig mer om mitt knä än vad min moderklubb som jag har spelat i hela tiden och verkligen gjort så jävla mycket för...

Nej nu blev mitt lycko-inlägg till värsta negativa inlägget om hur dålig min förra klubb är.. Är faktiskt sjukt ledsen, jag gav allt för den klubben!


Jag spelade ju som sagt i hallen där den eventuellt nya klubben är och i hallen hittar jag en gammal bild på mig, en tävlig som spelades i dendär hallen för ca 2 år sen, var skitkul att se, hahah!


Mitt knä

Åhh, jag är så fustrerad... Jag HATAR när folk särbehandlar mig bara för mitt knä, jag är färdigrehabliterad och jag SKA SPELA BADMINTON IGEN!!!!!!! Badmintonen var anledningen till att jag gick igenom hela denhär processen, allteså operationen etc. Jag har tvekat MÅNGA gånger... frågat mig själv om jag verkligen borde spela badminton igen... DET ÄR KLART ATT JAG SKA!!! Vad är det för fråga egentligen? Badmintonen är en del av mig, det finns inom mig, det är det jag vill. Sen om inte folk tror att jag kommer klara av det bara för att jag har ett skadat knä, då är det deras problem. De kan hålla sina åsikter för sig själva, jag vill inte att folk ska särbehandla mig och säga att jag inte borde göra det för att jag kommer skada mitt andra knä (WFT)..?! SÅNT FÅR MIG ATT MÅ DÅLIGT, jag blir bara svagare psykiskt och börjar tveka på mig och mina knän, och som många vet så spelar psyket en stor roll i det hela. Jag har kämpat hårt för att få bort rädslan och lita med på knäet och även om dessa kommentarer egentligen är "omtanke" så sårar dem! Det bevisar bara att de inte tror på mig, att de inte tror att jag kommer klara det...

Åhh, det var läääänge sen jag var såhär arg och ledsen pga knäet.... Skönt att få ut lite, nu har jag en dag på mig att få bort rädslan jag har fått på mig, för imorgon ska jag spela badminton PÅ RIKTIGT för första gången!!Secret

Det var något fel på blogg.se appen igår så jag kunde inte blogga, men jag var på ett hemligt möte igår och jag är sjukt glad för jag kommer troligtvis få som jag vill, wihoo! Sen var jag tvungen att skicka ett brev som handlar om denhär grejen då.... Åhh, vill verkligen skriva om det nu och säga det till alla men nu är det inte helt säkert på att det blir av och därför föredrar jag att vänta tills det blir helt bestämt :)


@ ungdomsmottagningen


Outfit & facelook

Tröja - boomerang
Jeans - Veromoda
Oså kör jag på osminkat ;)

Nu har jag bråttom, ska hinna äta frukost oså börjar jag om 10 min!! LYCKAD ÄR PRECIS VA JAG ÄR!

Vi hörs!


Styrketestet

Okej, nu var det en vecka sedan jag gjorde styrketestet, det gick bra och idag när jag pratade om mitt resultat med min sjukgymnast så sa hon att jag var färdigrehabiliterad... WTF?! Vad fort det gick!! Nu ska jag göra en "övergång" där jag sakta men säkert övergår från rehab till badminton ;)

Ska jag vara ärlig så känns det lite sorgligt, inge mer sjukgymnastik... Nu måste jag själv se till att stytketräna 1 gång / vecka MINST och göra mitt aldeles egna tränings-program så att musklerna håller fint när jag börjar spela igen... Vill verkligen inte skada mig igen!

Okej, nu får jag spela med kompisar så jag ska se till att haffa en badmintonkompis och spela lite ;)

Juste resultaten var runt 90 % på alla testen, på snabba sparkar så var mitt opererade ben snabbare och på enbenshoppen som jag var så nervös inför gick det KANON! 138 cm på det OPERERADE!!! och 132 på det friska.... JA, JAG HOPPADE LÄNGRE MED DET OPERERADE, det kom som en chock... Rekord var det också!!I'm dead!

Som rubriken säger så är jag stendöd! Pluggade till ca 1 igår och sen la jag mig och sov som en stock i ca 6-7 timmar, sen skulle jag upp igen och det första jag tänkte när jag vaknade var faktiskt KEMI!! Jag var stendöd och kunde inte vakna och det resulterade i att jag inte hann äta frukost och gick till skolan hungrig, jag kom även sent = ingen bra dag!! Det är helt rött runt mina ögon just nu och har vart det hela dagen, har dessutom kramp i handen eftersom jag skrev 7 A4 papper på kemi provet..... Nu ska jag till sjukgymnasten och ikväll har jag inga prov att plugga inför så det blir nog att läsa engelska boken! Sen så ska jag självklart skriva om hur det gick på styrketestet, har inte hunnit att göra det än :p


KLAR!

Gu vad jag känner mig duktig.. Nu ska jag sova och det är jag verkligen värd!!! OHH SÅ SKÖNT! 50 sidor och jag klarade det, typ 6 timmar om man räknar med min 1,5 h paus (desperate houswives ju!!) Hahah, prov imorgon då...

Kan knappt tänka, måste SOOVA!


Something I really really want

Jag vet för första gången i mitt liv vad jag verkligen vill!! Jag är den typen som inte vet nåt, om jag borde börja med badmintonen nu efter skadan, varför jag läser natur, vad jag vill bli när jag blir stor... Ja, helt enkelt vad jag vill göra av mitt liv...

Men nu när jag väl vet något och i princip är villig att döda för att få det så ska det vara jätte svårt... Det här är min största dröm och jag vet redan nu att jag inte kommer bli densamma (såklart på ett positivt sätt) om jag får den uppfylld...

Så jag ber till alla gudar... SNÄLLA, jag vill VERKLIGEN dethär!!


HAHAH

Läst klart kapitel 1 nu, 2 kapitel kvar då.... Okoncentrerad chey!! STÖR MIG PÅ MÄNNISKOR SOM KOMMER TILL ETT BIBLIOTEK OCH SNACKAR ELLER ÄR INNE PÅ FACEBOOK... JAG FÖRSÖKER PLUGGA KEMIII HÄR!!!! :@

Hahah, så nu känns det lite bättre, men kommer fortfarande inte kunna koncentrera mig?! ÅHHH....


S.12

Jag är på sidan 12 av 50 sidor... Bara att köra på då eller? -.-


Slut på tid

Har inte tid med nåt, ska mata in kemin nu.... prov imorgon! Varför valde jag natur?!

ÅNGESTEN BÖRJAR.... NUUU!


FML

Jag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historiaJag hatar historia!!!!!!


Förlåt

Förlåt för min extremt dåliga uppdatering, uppdaterar er imorgon!! Har bara vart så upptagen :p idag hade jag studiedag och självklart så planerades både kemi och historian in (har prov på dem ämnena i veckan) men neej, jag ska sitta nu i sista sekunden och pressa in historian (har prov imorn) och göra franska läxan som är imorn och har inte ens öppnat kemiboken... Well done! Har ju sjukgymnastiken att skylla på, tränade imorse!

Nu kom mamma in och sa att datorer ger massa dålig strålning, fint att man sitter med 2 stycken då... Är inne på fb och lyssnar på musik med ena och med skoldatorn så har jag mina franska anteckningar uppe!! Heheh :$


RSS 2.0