Pinsamt värre!!!

Idag efter skolan skulle jag spela badminton med Veronica, vi kom till hallen, mitt rack var färdigt (strängade ju om det), vi bollade osv. Sen skulle vi fråga om en ny boll till "han som inte har alla hästar i stallet" eftersom "chefen" är så snål... Så vi gick, men chefen stog där så vi frågade om strängfärg istället eftersom de undrade vad vi ville och vi hade ändå tänkt att måla på våra strängar. Veronica gick in och tog underlägg + färg sen satte vi igång, hon gjorde en smilis och jag gjorde ett hjärta. Sen skulle jag "trimma" mitt hjärta och öppnade burken på nytt fast på fel sätt så hela "locket" åkte av och all färg åkte ut på en sekund. Hela mitt rack blev rött, halva strängarna blev röda, lite av Veronicas tröja blev röd, och mina ben blev röda!!!!!!!

Vi började att asgarva, jag vet inte varför men det bara blev så. Vi gick och tvättade av oss händerna osv. Sen kom "chefen" och han märkte inget men sen så ropade Veronica på honom och han blev rasande, Jag ba: "förlååååt, det var verkligen inte meningen!" han ba: va faaaan!!!! Sen sa han nåt om att det var helt omgjort där och att vi fick städa oså gick han och skällde på "han som inte har alla hästar i stallet". Då såg jag att det var lite färg på bordet också, oups! Jag och Veronica skyndade oss till omklädningsrummet och försökte att gnugga bort färgen, fick bort en liten del från mitt rack (som är tre veckor gammalt -.-) och absolut inget från mina ben och handen. Veronica fick bort allt förutom det på tröjan. Men vi struntade i det och gick ut och låtsades som om ingenting hade hänt, det var nog bäst så!

Sen spelade vi lite och då kom "chefen" igen och ba: ni får inte spela här vid den här tiden, det finns andra som också vill spela!!! Helt seriöst så ogillar jag honom för mkt!!! Inte bara för det som häde idag utan för massa annat också, han é snål, oseriös och har tappat bort ett par hästar han med och det är inte bara jag som tycker det, i Sandviken satt jag, Julia, Josefin och Catrine och tyckte otroligt mkt illa om honom för att han är som han är! Och att han kom och blev jätte arg var också onödigt eftersom vi inte gjorde det med mening, det var en olyxs-händelse och det händer ju de flesta, right?!?!

Aja, var bara tvungen att skriva av mig, nu ska jag nog sova, får se hur det blir men jag vill vara pigg imorgon. Good night!Så ser mitt rack ut nu, ser ni den röda färgen på ramarna och lite på hörnet av strängarna?!? Det syns inte så mkt på bild... Det syns faktiskt inte så mkt IRL heller om man inte lägger märke till det. Sen så bytte jag grepp också av två anledningar faktiskt, 1. den va helt smutsig eftersom det var vitt grepp, syns inte på svarta grepp 2. det blev rött det med :$ haha... Men nu ska jag se det från de positiva sidorna, 1. Nu är mitt rack 100% personligt, tror inte att någon annans rack ser ut som mitt, så jag kommer antagligen inte att blanda ihop det med någon annan som har liknande rack (dvs. väldigt många) och hjärtat var faktiskt jätte fint (Y) me like!

Skriv något sött!
Postat av: Rita ♥

Men gud, hur har du gjort så det ser ut som ett hjärta på racket? Asfint ju! :) Bosse är så jäkla snål -.-Naw, taack!Håller med dig; ska bli så himla gott och du förtjänar det verkligen efter en dags tävlande. Och jag förtjänar det efter en dags shopping haha, ska shoppa inne i stan med en gammal badmintonkompis, Sofia, hon gick i Komet förut men har lagt av med badminton ;)TAACK! Tycker också fotona blev riktigt fina med solnedgången o alltid kul att göra vintriga outfit-bilder :]

2010-02-25 @ 22:56:25
URL: http://ritas.blogg.se/
Postat av: Rita ♥

Hihi tack så mycket, tycker själv att det blev riktigt många fina fotton! :D

2010-03-02 @ 19:12:32
URL: http://ritas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress?

Har du en blogg?

Skriv något sött!

Trackback
RSS 2.0