Rätt läge att ha sämst samvete

Asså OMG, min dag har vart så himla weird idag!! Hej förresten, haahah!! Aa, men nu till min dag, skola först... Inget speciellt, garvar typ hela tiden så det är inte speciellt längre...

ELLER JOO!!! Vi hade idrott och jag ska egentligen inte vara med men när de drog fram badmintonracken och bollarna och spelade så kunde jag ie stå emot och tog och spelade lite med Jessica :P Hon har också skadat sig så det var inte det bästa för oss. När jag spelade så tänkte jag "tar det lugnt nu" För min nya sjukgymnast sa att jag får spela badminton om jag spelar lugnt med benen. Men när jag spelade så gick jag helt in i spelet och glömde helt bort att ta det lugnt... Fick lite ont, det försvann dock ganska snabbt, Jessica hade ont i foten resten av dagen (en av hennes leder har gått av), senare på dagen så svullnade benet upp lite så nu blir det nog inge mer badminton för mig :P
Men sen efter skolan var det bio med Ibbe, Katrina, Sofia, Isabelle, Hazhan & Jessica... Sen lyckades jag att få med Tommy & hans kompis Fredrik på något sätt... Jag och Hazhan kom dit lite tidigare och såg Tommy och hans kompis på trappan utanför sergels och jag fick panik, ville absolut inte träffa honom innan, vet inte varför haha. Sen när Ibbe kom (alla förutom Katrina hade kommit då), då går alla de fram till Tommy!! Jag drog bort Jessica som var närmast när de andra gick fram och sen när vi gick in i bion efter ett tag för att möta upp de andra så stog Tommy & hans kompis bredvid Sofia & Ibbe (jag visste inte det för jag såg de inte), men då gick jag fram och sa högt "SOFIA, DU ÄR SÅÅÅ DÖÖÖÖD!!!" och han hörde det säkert och sen hälsa jag inte förräns alla tjatade om att jag va taskig osv. och det var faktiskt sant så jag gick fram å snackade lite och jag loovar, mitt hjärta sprängdes när jag såg att han var tårögd!! Tänkte på det under hela filmen osv. Men sen efter filmen så började vi att snacka lite och vi gick vidare, Katrina, Ibbe & Sofia för sig och jag, Issa, Jessica, Tommy & hans kompis för oss... Vi va ute ett tag, hängde vid kungsan och hötorget och lite å så och sen kom en annan kompis till Tommy och den andra gick och efter ett tag drog jag & Jessica hem och då smsar han mig att han gillar Jessica & att hans kompis typ Jakob? gillar mig och massa om att han älskar Jessica osv. Sen börjar jag driva med honom och då driver han också med mig osv. :S Asså va fett weird för han blev skit ledsen typ :/ Sen snacka jag med Martina som sa att han gillar mig!!!! Asså shiit, har aldrig haft så här dåligt samvete :/ Kommer tänka på det hela helgen... MINST!


Btw, så vill jag komma med en nyhet kära läsare, jag och Jessica gifte oss idag 27/8 i den högra toaletten i donken mittemot Sergels torg :) Utanför toaletten, vid handfatet stog det en man som tog ut sina tänder, tvättade dem och satte tillbaka de, EWW!! Hur som helst ville jag fortsätta med att våran präst var toaletten och våra ringar är knappar från moderaterna HAHAH!! ;D Det som är så roligt är att jag har känt henne i drygt en vecka och vi är redan gifta :P

Ska nog sova bort mitt dåliga samvete nu :P God natt!


En bild på mig från förra året på hösten då jag klippte snelugg :P Bjuder på den!


Finland + Världens roligaste lektion

Hej alla glada!

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft mycket och göra! Åkte till Finland, helsinki för att vara exakt, "mellanlandade" på Åland också... med en färja. Åkte med Nilo & Evelin så det var sjukt kul! På dagarna var det buffér som gällde och på kvällen/natten så var det disco! Läskigt var det för det var fullt med fulla människor där, kan ta det senare i nåt annat inlägg eller nåt för jag skrev ett sjukt långt inlägg för några dagar sen men allt försvann sen bara för att mitt internet blir trögt varje gång jag laddar ner en film.


Jag, Evelin & Nilo i färjan                    Jag på båten, mot Helsinki 

Tog år att fixa in de här bilderna så jag orkar inte att ladda in fler bilder, får vänta tills min film är färdigladdad sen ska jag avinstallera torrent och hyra filmer istället och vara laglig (A) ;)

Skolan är bra, De flesta i min klass är super... känner inte alla än eftersom vi är 32 i klassen :P

Idag så var jag å kollade benet i sjukhuset där jag ska operera det, det var en man (han som ska operera mig) som kollade benet och kände på det och skulle se hur det var å så. Skattade typ hela tiden, vet inte varför! Kändes bara så roligt när han gjorde nåt med mina ben för att känna om korsbanden var 100 % av elr inte för en magnetröntgen är ju inte alltid att lita på... I mitt fall så var vänsterbens korsband av. Han visade hur det såg ut på nån staty och sen spelade han in saker om mig, typ om jag hade opererats tidigare, om jag tog mediciner osv. Det lät så roligt så jag höll på å garva sönder och sen på slutet sa han "punkt slut" och set lät som om han var jättearg så jag kunde absolut inte hålla mig!! Sen skulle jag svara på nån ankät på en dator där och efter det träffade jag en tjej som förklarade lite om mitt ben för mig och fixade så att jag ska få en ny sjukgymnast som tydligen vet mycket om knän... Efter det så fick jag en macka + en vitamin dryck av mamma som lunch eftersom jag missade skolans och direkt efter så åkte jag till skolan.

Först Biologi och sen Svenska. På Svenskan satt jag med Issa, Sofia och Barrtosh... OMG! Läänge sen jag skrattade sååå!! Jag, Issa och Sofia satt och smsade med min stalker å drev massa med honom och Barrtosh satt med oss för typ alla killar hade gått till Sva (svenska som andraspråk). Sen typ började jag och Issa att asgarva och Barrtosh ba: Mår du bra? jag ba: Jaa... Fast man hörde knappt det för jag aaaasgarvade!! Sen sa Sofia nåt i klass med "Hoppa bara inte ut ur fönstret" Sen kom läraren förbi å jag frågade om hon har en kanin (lååång historia om varför jag frågade det, haha) fast hon hörde inte eftersom jag skrattade så mycket och sen så sa Barrtosh till henne att jag var hög och Issa ba "Aaa, vi gjorde ett experiment på biologin... Vi skulle se om man blev hög på att sniffa olika saker" Och läraren ba "Jaaharå, jag ska prata med Sten (biologiläraren)" och Issa ba "NEEEJ, jag skoja bara" asså OMG! vilken lektion!! HAHAHAHAH!!!

VISSTE NI ATT...

Jag var med på TV i Måndags ;DHaha, Magda var också med ;)

(Felstavat efternamn)


Packar

Hej ppl!

Sitter och packar nu... till vad? jo det får ni se imorgon ;D Imorgon innan det jag packar till så bär det av till skolan, 3:e dagen och jag gillar många av de nya klasskamraterna. Imorn så ska vi till rålis om det är bra väder eller idrottshallen vid dåligt väder, 2:orna ska göra nåt med oss ;P "Tyvärr" så kommer jag inte att kunna vara med om det har med grovsport att göra, och vad exakt är grovsport? Jo, det är sporter som ger dålig inverkan på mitt korsband. Kommer inte att kunna delta på idrottslektionerna den här terminen heller, får se hur det blir med det... ska snacka med min nya idrottslärare :P

Hmm... Ska jag packa ner en bikini? Ska jag packa ner en klänning då? Vad ska jag ha på mig vid avgång?

Spännande... Och det roliga är att det är med Nilo & Evelin ;DBjuder på en bild från tjejlägret i januari ;D Jag, Patrice, Viktoria & Julia hade nån sovsäcks tävling haha, jag förlorade varje gång xD

Uppdateringsbomb

Hej alla, har inte skrivit på ett bra tag så det känns som om det är dags nu innan skolan börjar på allvar :P var på UNG08 i princip hela förra veckan, var där med olika personer men träffade på Marran, Magda, Micke, Emel osv. där varje dag :P Sen var det ju The Voice ofc!! stog 3 timmar bara för en plats längst fram men det var några ungar som kom från ingenstans, ställde sig mellan mig, Ann-Charlotte & Magda å Natta och tog platserna!! Magda och Natta hade redan dragit när vi bara hade en varsin hand på stängslet, helt mosade var vi... och det var precis innan Flo Ridaaah skulle komma!!! Så jag & Ann-Charlotte sprang genom folkhavet och letade efter en bra plats där vi kunde se honom och hittade en plattform som var sååå bra efter sjukt mycket springande genom folkhavet, vi blev nerputtade miljoner gånger och svettades som jag vet inte vad! Guu vad jag var avis på Sara som var backstage och fick träffa alla backstage osv. Hur som helst så fick jag stå ca 6 meter från Flo Rida och höra honom sjunga utan tröja!!

Sen ville jag bara meddela Robban att du kan dra åt helvete, jag trodde inte att du var som alla andra men du va fan värre!!

Sen på söndagen så var jag på grönan med brorsan & pappa, när jag skulle åka extream så stog jag bara där och kollade bort och när jag kollade tillbaka hade en kille & en liten flicka trängt sig och jag börja fundera på om jag skulle säga till men jag orkade inte att tjafsa och tänk om han var kompis med killen framför och sen efter ett tag såg jag att det var  ******* som var framför mig!! FICK BOKSTAVLIGEN PANIK och sprang därifrån!! haha :P

På måndagen träffade jag Nicky & vi spelade vidare på kingdom hearts, ett playstation 2 spel... Vi satt och skrek massor, ialla fall jag :$ och till det hade vi en påse godis (A)

på tisdagen hade jag en "fixa iordnings dag" eftersom jag skulle börja skolan dagen efter... och det var en helt ny skola dessutom (gymnasiet då)

På onsdagen började jag skolan och hamnade i samma klass som Katrina som gick i samma klass som mig i Matteus också... Så  första dagen va jag med henne eftersom jag känner henne sen innan... oså tog vi foton som var till våra studentkort + nyckel till skolan...

Idag så var jag i skolan igen, började att snacka med de andra i klassen och det är så skönt för än så länge så är alla med alla förutom 2 st "par" som går runt 2 å 2. Btw så är vi 22 tjejer & 9 killar i klassen :P Vi hade även screening på svenskan så att de skulle veta vilken nivå man låg på osv.

Se U soon!

I'm ready now!

Jag sitter här mitt i natten och lyssnar på den här låtenRihanna's solo rör mig i hjärtat, det får mig att tänka på mitt ben, badmintonen och allt som kommer emellan... Jag vet faktiskt inte varför den gör det... det bara är så! Hur som helst så sitter jag här nu, mitt i natten helt för mig själv och lyssnar på den låten och tittar på några filmer från när jag & Julia spelade dbl på komets dbl & Mixed som var lite mer än en månad innan skadan. Nu när jag sitter och kollar på filmerna och lyssnar på låten har jag fått ett sjukt stort hål i magen, det är något som saknas och det är mitt liv. Det här är inte att leva, att leva är badminton!! Jag kanske låter som värsta badminton-freaket.... okej okej!! JAA jag är ett badmintonfreak. Men nu när jag har tänkt lite djupare på allt och påmint mig själv att badmintonen är viktig för mig så känner jag mig redo, jag är redo!! Jag vill operera mitt knä NUU!!! Inte om några månader, då kanske jag inte är lika redo som jag är nu? ÅHH!! Det känns så jobbigt att vara beroende av en ortoped, sjukgymnast och blaa blaa blaaa!!! Lägtar tills jag är 100 % återställd igen, då får jag mitt liv tillbaka!!!

Se you later

Nu ska jag iväg och möta Nicky, se YOU later :PJag och Nicky i höstas typ

Jag vill åka utomlaaands!!

Guu vad jag vill åka utomlands, bara komma bort från detta kalla land!!

Har nåt att se fram emot iallafall, åker ju till Egypten i Januari ;)


Thailand 2008 med Mamma & Evelin + familj


Grekland 2008 med pappaMallorca 2009 me pappaUsa 2004

De resorna hittade jag bilder från :P

Sunday is supposed to be sunny?

Ja ni ser säkert vad vädret här i Stockholm är genom rubriken, fast man ska vara glad över att det inte regnar iallafall ;)

Idag är det då söndag och det blev inget fagersta för mig, 2 inställda badmintonläger... yaay.. NOT! Har hört lite från Lovisa & Rita som är påväg till Fagersta, ÅÅHHH!! Jag vill också :( Aja, idag blir det med Nicky. Ska träffa henne strax så jag måste göra iordning mig ;) Men ni får höra från mig senare...

Btw så läste jag att korsbandsskador är vanligare på kvinnor än på män, var 50:e student har en sådan & var 10:e college människa har en sådan skada...Jag på Gotland när mitt Korsband hade gått av, 1 vecka med kryckor och otrolig smärta på knät :P

Mitt korsband har gått av!

Hej, sitter nu på en macbook... min dröm (A) Skulle så gärna vilja ha en sådan :P
Men det jag ville säga var att jag precis har kommit från sjukgymnasten och fick veta att mitt korsband har gått av :( Kommer att få operera det om jag ska fortsätta med badmintonen!!! Började att gråta, har fobi för att opereras!!! Och jag vill inte sluta med badmintonen :(
Aja ska dra vidare nu med gissa vem :D BLONDIE!! :D Tur att hon följde med mig till sjukgymnasten för hon gav mig otroligt mkt med stöd när jag grät!
Aja, vi hörs <3

"Öl smakar kladdkaka i lappland, i lappland lappland"Lyssnar på denna just nu, laddar inför sjukgymnasten imorn ;) Får förhoppningsvis veta om jag får åka till fagersta på söndag eller inte... HOPPAS HOPPAS ATT JAG FÅR! faast... jag kommer att spela sämst badminton (A)

Middag på Kina Muren

Häjj på är! haha skoja men vet ni vad! Idag så käkade jag middags buffé på kina muren och gissa vem som satt på bordet bredvid mitt?? Joo ingen annan än Sveriges stösta gaybloggare :P

Fick en bild på mig & han :POch ja, jag vet att jag inte är i mitt finaste skick :P

RSS 2.0