Gåsfjädern 2009

Det gick inge vidare i singeln, men det gick bra för mig och Julia i dubbeln... eller bra och bra, vi kom 3:a!

Bilder från dagen


Jag och Julia fick spela mot de som kom 1:a, (en av de är bland sveriges bästa, så det var tufft men bra kämpat)


Höger: I min pokal fanns även en lint choklad :D gissa om jag blev glaad :D
Vänster: På vägen hem i pendeltåget, vet inte vad jag gör där :P


Jag och min pokal,

Ska duscha nu, sååå skööönt... 11:30-14:30 i skogåshallen och sen spelade jag i 2,5 timmar i Kista (träning + extra med Julia julklapp ;) xD)


Gåsfjädern

Spelade i gåsfjädern idag, skoj, men även jobbigt... Mötte Felicia Bennet, skiit bra! hon tog mig lätt (hon är en av sveriges bästa!) Sen mötte jag 2 andra, en från uppsala (fyrisfjädern) och en från boo- typ... Vann mot hon från boo, en tre setare och den andra förlorade jag mot, en tresetare, haha. vann första set och vann nästan andra setet, 20-15 till mig och hon VANN 24-22, snacka om att jag blev irriterad or what?!?!?! om jag vann ETT poäng hade jag kommit vidare till kvartsfinalen men nej nej... oså vann hon ju sista setet också. Då hade alla vi tre vunnit 1 match var (felicia tog oss alla... såklart). Det va lika många set också så de räknade poängen och vinnaren var... Mickis -_- blää!!! så hon är i kvartsfinalen. Men jag är däremot i semifinalen i dubbel som jag och Julia ska spela imorn ;)

Idag har jag hunnit med:


Nu ska jag äta choklad och vila tills imorn!

Max

Hej alla sötnosar!

Idag va jag i skolan, inget spec, förutom att en kille råkade ta mig på rumpan på idrotten när vi körde hinderbana och när han hade ögonbindel, han frågade: Violet, är det din rumpa? jag ba: ehh... ahh?! :$ haha!

Men iaf, jobbade på MAX idag, när jag va tiger så kom det 2 barn som stog där i 10 min och pratade med mig utan att våga röra mig, efter 10 min rörde de mig och sen ville de krama mig HELA TIDEN! de stog å pratade med mig och frågade massa saker, fast jag kunde ju inte svara, fick inte prata, hahaha! sen gick de och åt på MAX, när de var klara var inte jag tiger p.g.a. att jag inte orkade mer och de stog där å frågade om tigern MAX, hela tiden!

när jag jobbade på Max så var det Jag, Matias, Sara och Jenny, sjukt kuul förutom att det va några som slog mig när jag var tiger, no lifers or what?!?! har de inget annat för sig? Verkar inte som de, och nu förstår jag faktiskt hur de som står i sådana dräckter känner sig, de gör de för pengar, like moi! Men blir irriterade på folk som tror sig ha kul, men Sara skyddade mig... Men jag kommer ALDRIG! att va tiger igen! de andra vägrade ju så jag va tiger hälften av tiden, alla slog mig och jag svettades ihjääl, sen tog vi paus. Sen stog jag och Sara och delade ut ballonger som Matias och Jenny blåste upp, på slutet stog alla vi fyra och blåste upp ballonger och efteråt så delade vi ut ballonger, vi tävlade om vem som delade ut sina ballonger först, jag typ sprang fram till alla å ba: BALLONG?!?! så jag vann ;) bara lite flummigt! Såg även en tjej i min klass, det var ganska pinsamt med tanke på vad jag gjorde, ehmm.. :$ jag gör ju de för pengarna!! Sen när vi var klara åt Jenny och Sara med sina morsförälrar som va där och jag åt med Matias, var sjukt kul att lära känna honom, hur som helst så var det ganska lyckat idag me :)


Grr!!


Träning, Max-invigning (endast VIP-gäster) och Elitserien

Som ni säkert redan vet var det väldigt stressigt för mig igår så jag hann inte att blogga...

Iaf så hade jag träning, gick ifrån lite tidigare och duscha å så, sen gick jag och Rita till Max där vi jobbar, och fick på oss kläderna och lärde oss hur man blåser upp ballongerna på clown-blåsaren, haha och hur man snurrar runt de på de där pinnarna ni vet?!?! Sen gick jag, Rita och Mark ut för att inviga Max (Vi var en av de första som var inne på Max i Kisa!!) Jag var utklädd till en tiger och fick INTE prata, skratta högt så att det hördes eller ta av mig huvudet... Det gick bra, höll bara på att gå på eld 2 ggr och såg inte ordentligt, usch! fick krama några barn och Rita och Mark delade ut ballonger, ett barn började gråta hysteriskt och trodde att jag var farlig i min tigerdräckt. Idag öppnas Max på riktigt för er som vill äta där, igår var det bara invigning för VIP! ;) efter invigningen när alla gäster hade anlänt så klädde jag av mig min tigerdräkt och hade på mig max kläderna och gick upp igen och delade ut . När vi var klara åt vi på Max, vi fick ALLT GRATIS! vi tog typ allt som fanns, hamburgare läsk, paj, glass, milkshake.... glamoröst or what?!?! Efter det gick vi till elitserien och kollade på där, sen åkte jag hem, så jag va hemma runt 22 tiden, fick ju skjuts :) Kista vann igår på elitserien btw, 5-3 mot Skogås ;)


Jag innan jag satte på mig huvudet och gick ut, hahaha (i trappan där inga gäster får gå) Vi fick stå där eftersom ingen fick se mig utan huvudet på och jag ville inte ha på mig det eftersom att det va så varmt xD
Min och Ritas glamorösa middag :$ haha


Kassan, alla de glodde på mig när vi skulle ut (det var tomt i restaurangen då och alla de i kassans blickar va på moi, tigern...
Kvittot, men vi fick ju allt gratis ;)


Åt alldeles nyss lunch i skolan med Mickis och drog hem när hon skulle på "möte" men ska tebax nu eftersom jag börjar om ca 7 min xD hahaha!


Maten schteker

Hej alla glada! och ledsna?? :O

Jag är hemma nu och lagar mat, ska snart tillbaka till skolan, kände inte för att äta skolans äckliga mat idag ;)

Idag ska jag jobba för första gången på Max btw :D Jag, Rita och Mark blir det då :P

Idag gick jag på resurstiden på morgonen, va med Shilan, vi snackade om New Moon, som båda av oss är väldigt förtjusta i, sen var det matte, vi var så stökiga så vi fick stå i trappan i bokstavsordning igår och vi ska göra det VARJE GÅÅNG!!! och jag är alltid sist -.- Ibland är det jobbigt att börja på V... Jaa, så jag får alltid platserna som blir över. Sen hade vi franska diagnosen, jag hade pluggat in 82 franska glosor och endast 6 st var med... jippie!! Vågar inte säga hur det gick men jag hoppas på bra för då kanske jag får ett VG?!?! :D

Men nu är min mat klar, ska äta innan jag går till skolan och har so, hemkunskap och kör innan jag slutar :) Jusste, ikväll efter träningen och jobbet är det elitserie... jag ska gå ;) men vi hörs imorn för jag hinner inte blogga alls!!!

Godnatt

Är sjukt trött, den här dagen har vart längre än någon annan dag helt seriöst, har gjort så mkt också!

Dagens badminton!

Vill berätta om min lilla "badmintondag", jag åkte pendel till hallen faktiskt, tog pendeln från stockholm central, lämnade tullarna och sen efter en 40 min var jag i hallen, fick höra ett Julias mobil var stulen. Då vet man ju varför hon inte svarade på smsen... Sen bollade vi, kände direkt att det inte var nån badmintondag, jag blev helt trött på en gång och behövde vatten, haha! sen när jag började spela igen fick jag ont i magen och i hälsenan, aj aj! men det gick över efter ett tag och sen var klockan 19:00 och dags att spela, 21-14 i första setet sen var jag helt slut och hon vann då... hon var lång så hon hade det ganska lätt!!! Efter min första match coachade Tauno mig lite,  han sa ju att hon va lång och att jag måste få henne att "arbeta"! sen gick han och Julia och Veronica, så jag va helt alone typ! Men jag spelade ju såklart, haha! Men praktiskt sett så kom jag 4:a eftersom jag förlorade i kvartsfinalen.

Idag såg jag även sveriges bästa 93:a för första gången, hon var sjukt bra! Clara, sveriges bästa 96:a spelar även i min grupp, hon va också med. Hon spelade med äldre bara för att hon är så bra!

Men jag och Julia anmälde oss till helt fel tävling, det va ju diskrit mästerskap, där passar vi ju *HOST* in...


Lottningen till nästa veckas spel!Lottning till nästa veckas dubbel spel, jag och Julia möter två tjejer från skogås och sen ska jag möta 3 st andra i singel, får se hur det går ;) Ni hejjar ju ändå på mig??? Sen efter dubbelsmatchen på lördagskvällen så kommer vi vidare till semifinal, :) Julia sa att hon och Veronica hade kört mot de och att de var lätta, så om det blir så, så kommer vi vidare till semi!

DAGENS!


New moon!!!!!!!

godmorgon alla glada!

Har inte kunnat uppdatera så mycket p.g.a. för mycket skolarbete... fick dock lite ledig tid nu på morgonen, som ni ser på rubriken så såg jag på New Moon igår på premiären, filmen är sjukt bra och jag rekomenderar den till alla, den är bättre än twilight också om jag ska vara ärlig, dock så är böckerna bättre. Innan vi såg på filmen tog jag tunnelbanan till Kista c. och träffade Katharina, Rita, Olivia, Tove och Lisa utanför donken i Kista. Sen gick vi till kistas restaurangsdel och jag hade väligt svårt för att bestämma mig för vilken mat jag skulle ha, men det blev en kebabtallrik just för att det verkade så himla rätt, lite dumt om man äter hamburgare eftersom jag, Rita och Katharina kommer att få väldigt många när vi jobbar på Max (A). Sen gick vi till Ica och köpte godis till filmen och till slut gick vi till bion och det var en jätte rolig man som tog biljetterna, när jag, Olivia, Tove och Katharina skulle gå in så tog han biljetten och till Olivia sa han salong 3 som vi skulle till och till Tove sa han 4 och vi skrek typ: VA?!?! sen började han skratta och sa: "Jag skojade bara lite!" Sen började alla å skratta, inklusive han. När Rita och Lisa skulle in hade han tagit biljetterna och sagt: "Ta biljetterna om ni kan" och drog tillbaka handen varje gång de försökte ta, och skrattat jättehögt.

Efter filmen gick jag och Katharina runt i kista, det var verkligen länge sen jag var där. Vi gick runt och kollade på kläder och massa annat och jag kände på en gång att det var läänge sen jag va å shoppade/ kollade runt på stan. För mycket skolarbete?!?!

På torsdagen var jag på gymnasiemässa och tror jag vet vilket gymnasium jag ska satsa på..Vi hörs senare!


9,5 timmar at hallen

Yes yes! idag så spenderades 9,5 timmar i badmintonhallen, 10 till 19:30. Mötte 1 som var ungefär lika gammal som mig och en som var 27 år... blev helt seriöst chockad när hon kom! Men så kan det gå när man spelar i en seniortävling. Men det har inte vart massa matcher hela tiden utan jag, Julia och Veronica har sprungit runt i hallen och gjort allt möjligt. Har även bestämt mig för att köpa ett nytt rack, mitt är inte så bra nämligen... Får se hur det blir!

Har inte så mkt mer att skriva om bbs, har haft en låång badmintondag ;) Ni får helt enkelt ha det bra!

Bokresention

Jag läste som sagt "Om jag kunde drömma" med Stephenie Meyer och jag rekomenderar den starkt, så jag tänkte skriva en bokresention här i bloggen!

Boken handlar om Bella som var tvungen att flytta till Forks p.g.a. hennes mors nya jobb, vilket hon var ganska upprörd över. När hon flyttade dit och började i skolan där blev hon genast väldigt omtyckt av både tjejer och killar. Dock så var det en kille på hennes biologi lektioner som hon blev ganska irriterad på, det var Edward Cullen. En dag när Bella och hennes bästa vänner var på stan blev Bella räddad av Edward och de lärde känna varandra, det tog inte så lång tid tills de blev förälskade i varandra.

Jag ger boken 4 stjärnor av 5, tyckte att den var väldigt spännande att läsa men ibland så hängde jag inte riktigt med, haha :P


Friday the 13th

Hej!

Idag så var det som sagt fredag den 13, jag hade ingen otur, haha! Men däremot min klasskamrat blev nockad mellan benen 2 ggr på idrotten. Idag var det skola som sagt, sedan så spelade jag badminton, en ganska insentiv träning trots att jag ska tävla imorgon... Btw, har läst ut "Om jag kunde drömma" som är första twilight boken och idag så fick jag den andra boken "När jag hör din röst". Kommer antagligen inte hinna att läsa ut den innan jag ska se filmen som är nästa vecka, alltså på premiären... Ska gå med mina sötnosar<3

Håll tummarna för mig imorn, för då spelar jag i Kista Senior!

NYHET!

Hej allesammans, nu sitter jag i skolan och skriver en uppsats om tinnitus. Äntligen har jag kommit igång, haha! Btw så har jag en nyhet för er allesammans, Gabriella sitter bredvid mig och...


Hon har sina pyamas byxor här i skolan, nu faktiskt... hon sa det till mig och aa, hon sitter bredvid mig... Nu såg hon att jag skrev det så hon slog mig, AJ! haha!

PROV MED VIKARIE!

Hej alla, har inte hunnit att uppdatera eftersom jag har haft massor av prov, hade ett NO prov idag, haha! det var sååå kul, för vi hade vikarie och typ alla fuska förutom ett fåtal, visst... jag fuskade LITE! bara på typ 2 G-frågor, fick hjälp av en klasskamrat (A) resten skrev jag av min hjärna... Varför ska jag fuska när jag har pluggat lixom?!?! Men läraren får lixom skylla sig själv att alla fuska och kommer att få minst VG, för det är ju orimligt att ha prov med vikarie, men det fattar visst inte hon, fucker! Min klass är galen!

Jobb på MAX

Angående mitt jobb på MAX! Jag kommer att jobba några timmar då och då, Katharina och kanske Rita kommer också att jobba där, det är i Kista centrum, de ska nämligen öppna en MAX där på nya avdelningen som öppnar 25/11. Min lön pratar jag helst inte om, haha! och sen efter jobbet så får vi gratis hamburgare! haha, men lönen är ju det jag mest vill ha :P Kunde aldrig tänka mig att få ett sådant jobb, men ville ju ha ett jobb och det här kom fram med samband att de sammarbetar med badmintonhallen och lönen var lagom, så vad säger man? JA!


Kan du tänka dig mig jobba på en hamburgar restaurang?!

Badmintonträning

Som vanligt hade jag badminton-träning idag också, det gick väl bra, spelade mot alla möjliga i klubben och svettades som en... gris?! haha! Träffade tjejerna där som vanligt och spelade, spelade mest med Veronica idag. BTW!!!! biljetterna till New moon premiären är BOKADE! :P Ska gå med Rita, Katharina, Olivia, Tove oså letar vi efter någon ersättare till Julia eftersom biljetterna är betalda... Rita ska fråga Lisa, ser fram emot det!!! Hur som helst pratade vi mycket om det men sen så kom Bosse och frågade om jag ville ha jobb på Max!!! GISSA VAD JAG SVARADE! JAAA! såklart! haha!Är så förtjust i denhär bilden!
(Fotad av: Julia)


Den mysiga dagen

Nu är den mysiga dagen här... Fredag ofc! har en del att skriva om nu, idag har det vart en rätt så chillig dag, kollade på film och snackade med vikarien, haha! hon va såå bäst! Hon var som en ungdom, jag satt lixom och snackade med henne hela no-timmen på morgonen... Vad pratade vi om?! SNYGGA KILLAR!! med en vikarie, haha! Slutade tidigt, rätt så chill dag! behövdes verkligen :)

Har haft den här låten i huvudet hela dagen :PVi hörs om en stund sötnosar! :)

En kinarestaurang

Hej alla sötnosar!

Hann aldrig å skriva en novell, men ni kan läsa vad jag har gjort istället, ska skriva en novell senare... Måste träna på att skriva ändå. Efter att jag skrev inlägget så kom massa folk in och biblioteket öppnades (var tomt innan, bara jag och 3 andra). Så jag orkade helt enkelt inte, istället jag jag och garvade bort tiden tills Olivia, en annan av tjejerna i min klass sa " Vi har börjat nästa lektion för läänge sen"... Då sprang vi alla till nästa lektion, där fick jag veta att vi har 2 prov i det ämnet i vecka 48, hmm... vad ska man säga?!? Jippie?!?! Aja, men sen så hade jag svenska, jag och Amanda bytte ipod och där fick jag MÅÅÅNGA bra låttipps, ska ladda ner de nu ;) Sen skulle jag ha hemspråk, men läraren kom inte O.O skumt or what?!?! Sen kom jag hem, det var 2 byggarbetare hemma hos mig, men jag såg bara en?!?! :O asså jag kolla in när de jobba men det va bara en kille där men sen när jag va på mitt rum så hörde jag en tjej också, men jag såg inte henne, aja, snart så är det hela slut och jag kan ta hem kompisar igen! YAAY!!! Vi ska få välja nytt tapet till vardagsrummet... vitt kommer det nog att bli :/ sen så aa fixar de rummet sen är allt FINISH! :P känns som om det har vart så i en evighet :P Sen gick jag och mamma ut och åt på en kinarestaurang, det var hur gott som helst, maten bara smälte i munnen på mig, haha! asså jag lovar, åt hur mycket som helst, vi åt bufé så jag proppa i mig massor, sushi, lammkött, bläckfisk, kycklingspett och nån annan kycklings grej och massa annat :P GOTT var det iallafall, sen så åt vi efterrätt som var godis, glass och frukt, verkligen hur gott som helst! rekomenterar till alla er... Kina muren som ligger någonstans mellan Odenplan och S:t eriksplan :P


En låt jag har i huvudet:
Nu pratar jag i telefon med Blondie, guu vad kul man kan ha ibland, haha!

Hoppas ni blev glada av ett inlägg, om ni läste eller kanske bara kollade på bilden och lyssna på låten... bloggar ju trotts allt för min egen skull :)

Puss!


klara färdiga... SKRIV

Hej allihoppa, har inte hunnit å blogga men nu så har jag datorn i skolan och tid så varför inte blogga?? Idag gjode jag pip-testet, mådde illa när jag sprang och när jag var på 16,5 så sa min lärare att jag skulle sluta å springa... FICK SÄMRE ÄN FÖRRA ÅRET! :O :( Min klasskamrat Gabriella sprang också testet, hon sprang med tjejgruppen, jag sprang med Killarna och 2 andra tjejer. men här är Gabriellas åsikt om det:

"Hej! Jag gjorde pip-testet och fick minnesförlust direkt efter och kommer inte ihjåg vad jag fick..`."

Nu har jag NO, på den här datorn kan man inte skriva uppsatser så jag kan inte skriva, så jag bloggar ist, skönt att få skriva av sig lite :) imorse hade vi Musik-prov, det gick väl bra?!?! blev dagen innan plugg så det va inte perfekt men man kunde ändå inte få mer än G :P OCH ALLA NI! jag är sjukt ledsen... FICK G PÅ DET DÄR J*VLA SO-PROVET!!!!! såå dåligt! hann aldrig att plugga!!! Uhhh!! det var skönt att få skriva av sig det eländet! ;)

Nu vill jag skriva en saga till er alla läsare, om en flicka som har tinitus, bara för att jag forskar om tinitus :P eller en novell får det bli, håll ut!

Tillbaka till Stockholm

Hej alla underbara<3

Nu är jag tillbaka i Stockholm, känns skönt... Ni anar inte hur jobbigt det var med dass :P Hemresan var också jobbig, när vi åkte dit åkte vi direkt med 1 båt, satt där i 3 timmar så mitt ase blev helt platt, hahah. Men nu när vi åkte hem åkte vi 1,5 timmes båt och 2 bussar och sen åkte vi tåg hem från slussen. Men nu är jag hur som helst hemma i stan... Har lite söndagsångest men annars är allt bra, vaknade 7-8 hela veckan förutom 1 dag, då vaknade jag 10, duktig som jag har vart! Glömde min bok hemma också när jag var borta så nu ska jag läsa lite i den, har faktiskt inte kunnat sluta tänka på den, haha! Den är sjukt bra! Sen måste jag plugga lite, 2 prov den här veckan och sen är det badminton sen kanske jag kollar på nån film?! måste lägga mig lite tidigare också eftersom jag har sovit ganska lite... somna runt 1-2 igår och vakna 7 för att hinna med båten, sov lite i båten och bussarna också men måste sova lite oavbrutet också :P

Skriver mer senare när jag har laddat över bilderna också :P Håll ögonen öppna, det är ju det som de är till för?!?! Yes yes! Vi hörs!

RSS 2.0